Printerpark

Printerpark evolueert; slim en veilig werken van steeds groter belang

Printerpark bedient digitale werkomgeving

De behoefte aan een digitale werkomgeving neemt in rap tempo toe. Dit heeft ook gevolgen voor het gebruik van het printerpark; verbonden zijn, informatie opslaan, delen en printen moet eenvoudig en veilig zijn. Mobiele devices hebben ook invloed op de manier van werken en veranderen in een intelligent toestel met de rol van een werkplek assistent. Veenmans visie is dat het printerpark op dezelfde wijze evolueert en gebruikers net zo makkelijk en snel als op mobile devices met het printerpark moeten kunnen werken. Veenman kan u adviseren om uw printerpark efficiënter, duurzamer, goedkoper en veiliger in te richten.

Printerpark beveiligen

Informatieveiligheid is essentieel bij het voorkomen van datalekken. Dat geldt ook voor het beveiligen van het printerpark. (Multifunctionele) printers staan vaak direct in contact met het netwerk. Dit betekent dat het printerpark dezelfde bescherming tegen virussen en malware moeten krijgen als bijvoorbeeld computers. Xerox systemen van Veenman hebben dankzij het ConnectKey platform een 4-weg beveilingsmethodiek en voldoen hierdoor aan strenge Common Criteria richtlijnen (ISO/IEC 15408). Dit wordt ook herkent door internationale onderzoekbureaus, waaronder IDC, met als beloning erkenning voor Industry Leader in print security. Benieuwd hoe u uw printerpark veiliger kunt maken? Bekijk de 5 tips.

Bedrijfsprinters en scanners
Bedrijfsprinters en scanners

Xerox ConnectKey

Xerox ConnectKey-technologie voorziet in meer dan een veilig printerpark. Door dit innovatieve platform wordt werk eenvoudiger, beter en sneller uitgevoerd. Direct vanaf het printerpark kunnen documenten gedeeld worden met (bedrijfs)applicaties, collega’s, bestandsmappen en andere printers. Met apps uit de Xerox App Studio kunnen andere functionaliteiten worden toegevoegd. Zoals apps voor automatisch vertalen, scannen naar en printen vanaf de cloud, snel én AVG-proof een identiteitsbewijs kopiëren of scannen en tekstdocumenten automatisch converteren naar audio.

Beheers de kosten

Xerox ConnectKey biedt doordachte mogelijkheden om de kosten van het printerpark te beheersen:

  • Standaardinstellingen die tot besparingen leiden; standaard dubbelzijdig printen, meerdere pagina’s op één vel papier afdrukken en negeren van voorlooppagina’s.
  • Autorisaties toekennen; wie, welk team en welke afdeling mag in kleur printen, wanneer en waarvoor.
  • Inzicht in afdrukkosten; maak medewerkers bewust wat een printopdracht kost en beïnvloed hiermee gedrag.
  • Printmanagementsoftware; onnodige prints worden voorkomen en het bespaart minimaal 15% met de netwerk- en platformonafhankelijke oplossing Xerox Workplace Solutions.
Bedrijfsprinters en scanners

Duurzaam printerpark

Voor Veenman betekent duurzaamheid het faciliteren van een duurzame, digitale werkomgeving. Dankzij ConnectKey en slimme software-oplossingen is beter en slimmer werken de standaard. We richten ons op het minimaliseren van de CO2-voetafdruk, het sterk reduceren van de energieconsumptie en het ondersteunen van de circulaire economie door retourstromen zoveel mogelijk opnieuw in te zetten.

Veenman:  partner in Managed Print Services

Veenman neemt alle zorgen uit handen van aanschaf, beheer, rapportage, onderhoud en softwarematige ondersteuning van uw printerpark. Samen formuleren we heldere en transparante doelstellingen voor een effectief beheer van uw informatie- en documentenstroom. Waarbij we gedurende de samenwerking altijd oog houden voor nieuwe digitale- en duurzame alternatieven. Dat is de meerwaarde van Veenman!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade