010 - 284 6123

Referenties

Voor Veenman is het heel gewoon: ongewone oplossingen. Projecten van Veenman zijn dan ook maatwerkprojecten. En er komt áltijd een goede oplossing.

Continuïteit en betrouwbaarheid printers essentieel

“Voor mij is het belangrijk dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Afspraak is afspraak en als er iets tegen zit wil ik daarvan op de hoogte gesteld worden: bel, overleg, laat van je horen. En dat is precies wat Veenman doet.”

RAM logo

RAM digitaliseert en automatiseert bedrijfsprocessen

“We hadden al diverse stappen ondernomen om papieren documenten te digitaliseren. Dat was al een hele verbetering, maar al snel groeide de behoefte om ons proces voor factuurverwerking direct te koppelen aan AFAS, het systeem dat wij gebruiken voor onze boekhouding.”

Veilig scannen en printen voor zorggroep Dimence

“In ons werkveld is beveiligd omgaan met gevoelige informatie de sleutel tot vertrouwen. De oplossingen van Veenman op het gebied van beveiligd scannen en printen spraken ons direct aan.”

Grote efficiencywinst voor Amnesty International

Op de onvermijdelijke issues reageerde Veenman adequaat. Het terugzoeken van facturen is veel gemakkelijker en de procesbewaking is voor de organisatie zo’n veertig procent sneller geworden.