Referenties

Voor Veenman is het heel gewoon: ongewone oplossingen. Projecten van Veenman zijn dan ook maatwerkprojecten. En er komt áltijd een goede oplossing.

Continuïteit en betrouwbaarheid printers essentieel

Voor mij is het belangrijk dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Afspraak is afspraak en als er iets tegen zit wil ik daarvan op de hoogte gesteld worden: bel, overleg, laat van je horen. En dat is precies wat Veenman doet.

RAM logo

RAM digitaliseert en automatiseert bedrijfsprocessen

“We hadden al diverse stappen ondernomen om papieren documenten te digitaliseren. Dat was al een hele verbetering, maar al snel groeide de behoefte om ons proces voor factuurverwerking direct te koppelen aan AFAS, het systeem dat wij gebruiken voor onze boekhouding.”

logo TEAM Terminal
2:08

TEAM Terminal

“Waar moeten we heen man, ga dan naar Veenman.” aldus Team Terminal

logo SVHW
1:27

SVHW

Bij SVHW worden nu alle documenten vanaf aanmaken direct gerouteerd naar de juiste bestemming en is de uitgaande documentenstroom gedigitaliseerd.

2:22

Stichting Zorggroep Ter Weel

“Veenman heeft ons geholpen om de blinde vlekken op het gebied van informatiestromen naar boven te halen”, aldus André Walhout van Zorggroep ter Weel.

logo Stichting Enver
1:36

Stichting Enver

Wij Veenmannen en –vrouwen hebben een “kendoe” mentaliteit. Er is altijd een oplossing, zo ook voor onze klant Stichting Enver.

logo Directzorg Nederland
1:34

Directzorg Nederland

Directzorg Nederland B.V.: “Wij ontzorgen bij mensen thuis en Veenman ontzorgt ons”.

  • kien
  • logo-ArdaghGroup
  • harman-kardon-jbl-harman-professional-solutions
  • logo hamiltonbright