SnapIT: Foto’s veilig, snel en eenvoudig integreren in een (bedrijfs)proces

Een beeld is verhelderend, zorgt voor bewijslast en zegt meer dan alleen woorden

Door processen te stroomlijnen met de slimme procesfoto oplossing van Veenman heeft u grip op vertrouwelijke informatie en voorkomt u fouten.

Met de beschikbaarheid van camera’s op elk device, is de behoefte om beelden te gebruiken in bedrijfsprocessen alleen maar groter geworden. Omdat deze devices – smartphones en tablets – zo laagdrempelig voorhanden zijn, ligt het gevaar van ongecontroleerd gebruik (schaduw IT) op de loer. Foto’s en video’s worden niet verwijderd van het device, of worden via WhatsApp gedeeld. Dit met alle mogelijke risico’s en fouten van dien. U moet er toch niet aan denken dat een vertrouwelijke video wordt gedeeld met de verkeerde contactpersoon? Of dat cruciale foto’s als sneeuw voor de zon verdwijnen, met een incompleet dossier zonder onderbouwing of bewijslast als gevolg?

Door deze processen te stroomlijnen met de slimme Veenman SnapIT oplossing heeft u weer grip op deze vertrouwelijke informatie en voorkomt u fouten.

Uw voordelen:

Eenvoudig in gebruik

Foto’s op tijd beschikbaar in het proces

Alle informatie in één dossier

Tijdbesparend

Geautomatiseerde verwerking

AVG-risico’s geminimaliseerd

Te koppelen met bedrijfsapplicaties

wereldbol-online-kanalen-mobiel
Beeldenbankoplossing

Voor welke branches zo al?

Veenman SnapIT is in een enorme diversiteit aan branches inzetbaar. Neem bijvoorbeeld de specifieke beeldenbank oplossing in de zorgsector, voor het veilig delen van cliënt/patiënt beelden met het Elektronisch Cliënt Dossier (ECD) of Elektronisch Patiënt Dossier (EPD). Of toegepast in de productiesector, voor het juist rapporteren van productiemanco’s inclusief ondersteunende beelden. Binnen de (semi) overheid voor het direct vastleggen en verwerken van misstanden of (milieu)delicten. Wilt u meer weten over de toepasbaarheid binnen uw branche? Neem gerust contact op.

Hoe werkt het?

Door middel van een app op het device krijgt een medewerker toegang tot het proces. Met enkele handelingen wordt de foto in de juiste applicatie opgeslagen.

Kort samengevat werkt het als volgt:

 1. De app wordt geopend op een smartphone of tablet
 2. De foto of video wordt gemaakt
 3. De beelden worden voorzien van relevante metadata zoals een onderwerp, categorie, projectnummer, etc.
 4. De beelden worden niet opgeslagen op het device, maar direct verwerkt door de slimme Veenman oplossing
 5. Afhankelijk van de procesbehoefte kunnen foto’s opgeslagen worden voor latere referentie, doorgezet worden naar een bedrijfsapplicatie, of zelfs gebruikt worden voor het automatisch opmaken van documenten, bijvoorbeeld in een kwaliteitscontroleproces.
Afbeelding Man scrolt mobiel connecties

Onze consultants adviseren u graag

De Veenman SnapIT oplossing maakt gebruik van Kofax Controlsuite of FileLinx software. Ook zijn er koppelingen met een bedrijfsapplicatie mogelijk. Veenman Consultants informeren u graag over alle mogelijkheden en dragen zorg voor de inventarisatie, advies, implementatie en training van de oplossing.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de veiligheid en efficiency van úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen

Touchscreens uit voorraad leverbaar

Op zoek naar interactieve touchscreens? Veenman levert ze gewoon uit voorraad. Het wereldwijde tekort aan chips kan nog zeker twee jaar aanhouden, zo vrezen grote chipfabrikanten. Dit betekent ook dat er een tekort is of gaat komen op touchscreens. Wilt u binnenkort...

Lees meer
 • Documentverwerking
 • Documentverwerking
 • Logo Goudappel
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade