010 - 284 6123 info@veenman.nl
Canon ScanFront 400 scanner

De Canon ScanFront 400 scanner is een netwerkscanner voor het digitaliseren van kleine tot middelgrote aantallen pagina’s. Scant tot A4-formaat, ook dubbelzijdig. Compacte, stijlvolle vormgeving. Eenvoudig te bedienen via groot kleuren-touchscreen. Geschikt voor werkgroepen en kleine afdelingen, vooral waar discrete informatie wordt gedigitaliseerd. Ook zeer goed inzetbaar op bijvoorbeeld een servicebalie.

Canon ScanFront 400 scanner: de voordelen voor uw onderneming.

Deze lichte netwerkscanner is de ideale schakel in uw onderneming om zoveel mogelijk digitaal te werken. Een netwerk van ScanFront 400-scanners kan worden geïntegreerd in uw bestaande infrastructuur, waardoor gedecentraliseerd scannen mogelijk is bijvoorbeeld vanaf verschillende vestigingen. Bovendien zorgt deze netwerkscanner ervoor dat de multifunctionals minder worden belast en de kwaliteit van de scans optimaal is. Deze scanner functioneert probleemloos en praktisch onderhoudsvrij en draagt zo dagelijks bij aan de stroomlijning van de werkprocessen in uw onderneming.

Canon ScanFront 400 scanner in vogelvlucht.
  • Duplex scanner voor het snel digitaliseren van uiteenlopende documenten, van A4-, A5-formaat en visitekaartjes tot lange documentrollen (tot 3 meter) en zelfs plastic kaarten, paspoorten en A3-documenten (in foliomodus).
  • Scant naar diverse gangbare bestemmingen, waaronder e-mailbox, server, clouddiensten, USB en printer.
  • Maximale bedieningseenvoud via kleuren-aanraakscherm met duidelijke iconen.
  • Uitgebreide security-maatregelen, waaronder autorisaties van gebruikers en bescherming van informatie.
  • Dankzij ultrasone sensors wordt dubbele aanvoer van pagina’s direct waargenomen, terwijl Double Feed Release ervoor zorgt dat enveloppen en dubbel gevouwen documenten eenvoudig gescand kunnen worden.
Canon ScanFront 400 scanner en Veenman.

Veenman heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van documenttechnologie en kan u dan ook waardevolle adviezen geven. Deze adviezen zijn er altijd op gericht dat uw bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd; niet alleen binnen een werkgroep of afdeling, maar door de gehele organisatie heen.

Specificaties Canon scanFront 400 scanner
  • Netwerkscanner voor werkgroepen en kleine afdelingen.
  • Papierformaten: van 50 x 54 tot 216 x 356 mm.
  • Scansnelheid tot 45 simplex / 90 duplex pagina’s per minuut zwart/wit (200 dpi).
  • Scansnelheid tot 45 simplex / 90 duplex pagina’s per minuut kleur (200 dpi).
  • Documenteninvoer voor 60 vel.

Gedeeld