010 - 284 6123 info@veenman.nl
Kodak i3450 scanner

De veelzijdige Kodak i3450 productiescanner vormt de betrouwbare en productieve schakel in uw organisatie tussen papier en digitaal. Snel (tot 90 vel dubbelzijdig per minuut) en nauwkeurig dankzij software voor beeldoptimalisatie. Iedere scan is in één keer goed en dat bespaart tijd en voorkomt ergernis. De Kodak i3450 is zowel A3 doorvoer- als A4 flatbedscanner in één compacte behuizing. TWAIN, ISIS en Linux- compatibel voor directe inpassing in applicaties en processen.

Kodak i3450 scanner: uw juiste keuze.

U zoekt een de scanner waarmee u werkelijk alle kantoordocumenten kunt digitaliseren. Losse documenten via de doorvoerscanner, ingebonden en kwetsbare documenten via de flatbedscanner. De scanner moet het dagelijkse werkaanbod van bijvoorbeeld een centrale postkamer snel en probleemloos kunnen verwerken. Wisselende opdrachten met steeds weer andere papierformaten, -soorten en bestandsformaten, zoals die bijvoorbeeld in klantendossiers voorkomen, vormen geen probleem. De scanner moet kwalitatief hoogwaardig werk leveren om gescande informatie snel weer terug te vinden. De Kodak i3450 is uw juiste keuze.

Kodak i3450 scanner in vogelvlucht.
  • A3 doorvoerscanner en flatbed scanner is één om alle soorten documenten moeiteloos te kunnen scannen.
  • Krachtige productiescanner die snel en betrouwbaar werkt.
  • Met Perfect Page technologie voor beeldoptimalisatie die er onder meer voor zorgt dat opgeslagen informatie weer snel kan worden teruggevonden.
  • Voorbereid op en dus snel inpasbaar in vele standaard- en maatwerkapplicaties.
  • Smart Touch voor activering van regelmatig terugkerende functies via één druk op de knop, waardoor tijd wordt bespaard en fouten worden voorkomen.
Kodak i3450 scanner en Veenman.

Een productiescanner als de Kodak i3450 heeft een centrale plek in de informatievoorziening en -verwerking in uw organisatie. De adviezen van een expert op dit gebied helpen uw organisatie om slimmer en beter te werken. Veenman is die expert en biedt u bovendien professionele ondersteuning bij de installatie en implementatie van dit systeem, als ook de service tijdens de ‘levensloop’ van de productiescanner.

Specificaties Kodak i3450 scanner
  • Productiescanner met USB 3.0 aansluiting; zowel doorvoer- als flatbed scanner.
  • Papierformaten van 63,5 x 63,5 tot 305 x > 500 mm (A3+).
  • Scansnelheid tot 90 enkelzijdige / 180 dubbelzijdige pagina’s per minuut zwart/wit (A4, 200 dpi).
  • Scansnelheid tot 90 enkelzijdige / 180 dubbelzijdige pagina’s per minuut kleur (A4, 200 dpi).
  • Documenteninvoer voor 250 vel.

Gedeeld