010 - 284 6123 info@veenman.nl

Veenman en Xerox
Op 2 juni 2008 is Veenman officieel onderdeel geworden van Xerox (Printer- en kopieerapparatenfabrikant), de wereldwijde marktleider in document management en gerelateerde oplossingen. Veenman, opgericht in 1919, is een onafhankelijke dochter van Xerox. De directie rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsleiding van Xerox Europe die in Londen is gevestigd. Veenman zal blijven opereren als een onafhankelijke document management leverancier, naast de reguliere Xerox operatie. Veenman behoudt daarmee ook haar eigen bedrijfsnaam en hoofdkantoor en neemt niet de naam Xerox aan. Met de overname van Veenman in 2008 heeft Xerox zijn marktaandeel in het midden- en klein bedrijf verder verstevigd.

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox op www.xerox.com

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Contactgegevens


Algemeen
Smart Office Rotterdam
Linatebaan 101
3045 AH Rotterdam
Telefoon 010-284 6123
Email info@veenman.nl


Customer Contact Center
Telefoon 010-284 6152


Regiokantoren
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

Dr. Klinkertweg 21A
8025 BR Zwolle