010 - 284 6123 info@veenman.nl
Veenman Signage

Veenman Signage

Stopkracht en wachtverzachting

Om omzet te verhogen

Veenman Signage is dé oplossing voor elk bedrijf dat via beeldschermen effectief wil communiceren met klanten, bezoekers en passanten. U ontwikkelt snel en eenvoudig een programma dat uw doelgroep prikkelt en van informatie zal voorzien. Deze programma’s kunt u op elk moment aanpassen aan bijvoorbeeld het seizoen, actualiteiten of nieuwe acties.

Om te vermaken en te informeren

Geschikt voor elk type organisatie waar bezoekers langere tijd verblijven, is het uitzenden van signage informatie een uitkomst. Het laatste nieuws, live sportuitslagen, filmtrailers of het weer-bericht: het door u zelf samen te stellen programma zorgt dat bezoekers zich thuis voelen. Tevens maakt u van de gelegenheid gebruik om ook eigen activiteiten, diensten of producten op uw displays te promoten.

Om wachten aangenaam te maken

Met Veenman Signage heeft u als tandarts, huisarts of fysiotherapeut de perfecte ‘wachtverzachter’ tot uw beschikking. Natuurlijk doet u er alles aan de wachttijd voor patiënten zo kort mogelijk te houden. Maar als er dan toch moet worden gewacht, dan graag zo ontspannen mogelijk. U stelt zelf eenvoudig verschillende entertainment of actualiteiten programma’s samen die u kunt aanvullen met bijvoorbeeld informatie over gezondheidszorg, verzekeringen etc. Natuurlijk zijn al deze programma’s en mogelijkheden van SignageControl ook heel geschikt voor andere branches.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van signage? Neem dan contact met ons op.

Download de brochure : door hier te klikken

 

 

Vraag gratis en vrijblijvend via onderstaand formulier uw 14 dagen gratis testperiode aan.