010 - 284 6123 info@veenman.nl
Videoconferencing van Veenman

Veenman Videoconferencing

Verander elke ruimte in een conferencing ruimte

Full-High Definition videovergaderen

Via Veenman Video Conferencing is het eenvoudig, uiterst laagdrempelig en toch schaalbaar te starten met Full-High Definition videovergaderen. Met onze business-partners Lifesize & Samsung is het nog nooit zo simpel geweest om locatie onafhankelijk uw vergaderingen te houden of verschillende vestigingen snel en eenvoudig met elkaar in contact te brengen. U heeft met de LifeSize Conferencing oplossingen het gevoel daadwerkelijk bij elkaar aan tafel te zitten!

Meetingroom Solutions

Met Veenman video communiceren kan iedere werkplek, ook onderweg een vergaderzaal worden. Zonder ingewikkelde installatie procedures kunt u direct met de Veenman oplossing voor video communiceren aan de slag. De Veenman software is volledig cloud-based en garandeert daardoor een hoge kwaliteit video verbinding zonder dat deze uw eigen netwerk belast, de “Connected Experience”.

Cloud Video

Met Cloud Video Conferencing onderscheidt Veenman video communiceren zich van gratis diensten zoals Skype, Facetime & Google Hangout. Een gratis dienst is natuurlijk prima om mee te starten, maar betrouwbaarheid, veiligheid, hoge kwaliteit en geen eigen onderhoud zijn niet altijd vanzelfsprekend. Met Video Communiceren van Veenman kunt u niet alleen met meerdere mensen op verschillende locaties contact leggen en elkaar recht in de ogen kijken u heeft ook de mogelijkheid om indien gewenst snel op te schalen naar meer gebruikers, scheduling via mail, calender en recording. Met Veenman Video Communiceren kunt u optimaal gebruik maken van een schaalbaar, uiterst betrouwbaar, de beste kwaliteit videoconferencing altijd en overal.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van videoconferencing? Neem dan contact met ons op.

Met deze kort motiongraphic krijgt u een goed beeld van hoe videoconferencing precies werkt:
Download de brochure van : videovergaderen

Vraag gratis en vrijblijvend via onderstaand formulier uw 14 dagen gratis testperiode aan.