Xerox® Altalink® C8170
Multifunctionele Kleurenprinter

De Xerox® Altalink® C8170 is een A3-multifunctionele kleurenprinter en is de ideale werkplek assistent voor het snel en hoogwaardig printen, scannen en kopiëren van documenten. De printer is gemakkelijk te bedienen via apps op het tabletdisplay. Ook heeft de Altalink® C8170 uitgebreide beveiligingsfuncties tegen bedreigingen van buitenaf en biedt het een diversiteit aan afwerkingsopties. Kortom: perfect geschikt voor grote werkgroepen.

Als marktleider en trendsetter in print- en informatielogistiek heeft Xerox het intelligente Xerox ConnectKey platform in haar (multifunctionele) printers ingebouwd. Met Xerox ConnectKey én het open (app) platform bent u in staat om vanuit de B8170 taken eenvoudiger, veiliger, sneller en slimmer uit te voeren. Aangevuld met de perfecte lokale dienstverlening van Veenman heeft u met uw Xerox printer alle opties in handen om vandaag klaar te zijn voor de wereld van morgen. Your Xerox. Simply connected by Veenman!

Xerox® Altalink® C8170 Multifunctionele Kleurenprinter in het kort

 • Hoogwaardige multifunctionele kleurenprinter met een afdruksnelheid van maximaal 70 pagina’s per minuut zwart-wit en 70 pagina’s per minuut kleur.
 • Uitmuntende afdrukkwaliteit door gepatenteerde HD Super Fine EA Toner wat zorgt voor superieure kleurenweergave en consistentie van de afdrukkwaliteit. Printresolutie van maar liefst 1.200 x 2.400 dpi.
 • De intuïtieve en gepersonaliseerde 10,1 inch tabletinterface balanceert eenvoud en efficiëntie en reduceert het aantal stappen voor het uitvoeren van taken door één enkele keer tikken.
 • De snelle single-pass dubbelzijdige automatische originelendoorvoer, met snelheden tot 270 pagina’s per minuut, zorgt voor een optimale aansluiting op de digitale werkomgeving. Met behulp van optionele en intelligente scansoftware bent u in staat documenten volautomatisch te koppelen met uw workflow en applicaties.
 • Slimme nabijheidssensor detecteert wanneer gebruikers zich in de buurt bevinden. Het bespaart energie gedurende inactieve perioden en activeert het apparaat automatisch wanneer een gebruiker nadert.
BrochureXerox® Altalink® C81xx Multifunctionele Kleurenprinter

Altijd verbonden met uw digitale werkomgeving

AltaLink-printers verbinden de fysieke en digitale wereld met apps en geavanceerde scanfunctionaliteiten, waardoor u informatie simpel, veilig en snel kunt digitaliseren en verwerken. Door het unieke Xerox ConnectKey platform voldoet de AltaLink C8170 dan ook aan de kantooreisen van nu en in de toekomst.

Xerox® Altalink® C8170
Multifunctionele Kleurenprinter Xerox App Gallery

Blijf uw tijd vooruit met toegang tot de Xerox App Gallery. De Gallery biedt een groeiend aantal apps en stelt u in staat om eenvoudig actuele apps toe te voegen. De apps zijn met enkele kliks te downloaden naar iedere Xerox printer. Voorbeelden zijn het automatisch vertalen van documenten in meer dan 50 talen, het converteren van tekst naar audio en het scannen naar diverse Cloud bestemmingen zoals OneDrive en Microsoft 365.

Inspelend op actuele wensen en eisen van onze relaties, ontwikkelt Veenman samen met gecertificeerde ontwikkelaars zelf apps. Wij kijken graag met u, hoe we dit kunnen doen vanuit uw specifieke behoefte. Twee voorbeelden zijn:

 1. Veenman Support App. Met deze app is iedere gebruiker in staat direct én ter plekke snel een storing of behoefte te melden vanaf de multifunctionele printer.
 2. Veenman Secure ID App. De gebruiker is in staat om zonder extra handelingen, snel én AVG-proof een identiteitsbewijs te kopiëren of per e-mail te versturen.
 3. Veenman Digitaal Communiceren App. Het tabletdisplay van uw Xerox printer is uitermate geschikt om te communiceren met uw (interne) klant over actuele onderwerpen die u graag wilt delen. Denk hierbij aan een digitaal prikbord, verjaardagen, resultaten etc.

Xerox® Altalink® C8170
Multifunctionele Kleurenprinter printer- en databeveiliging

Beveiliging is een topprioriteit voor Xerox. Xerox wordt door diverse internationale onderzoekbureaus, waaronder International Data Corporation (IDC), gezien als Industry Leader in print security. Veel (semi)overheidsinstanties, banken, zorginstellingen en advocaten werken graag met Xerox oplossingen.

Waarom? Xerox werkt namelijk met een unieke allesomvattende 4-weg beveilingsmethodiek (voorkom – detecteer – beveilig – sterke partnerships) die uitgebreide, allesomvattende netwerk- en databeveiliging biedt voor alle systeemonderdelen en kwetsbaarheden. Mede dankzij krachtige samenwerkingen met onder andere McAfee en Cisco.

De Xerox® Altalink® C8170 Multifunctionele Kleurenprinter voldoet dan ook aan tal van strenge richtlijnen en branche-certificeringen. Dit verlaagt het risico op een datalek.

Offerte aanvragen

Xerox® Altalink® C8170
Multifunctionele Kleurenprinter specificaties

 • Tot 70 pagina’s per minuut zwart-wit en 70 kleur.
 • Automatische documenteninvoer voor 250 vel.
 • Scansnelheid tot 270 pagina’s per minuut.
 • Papierformaten 89 x 98 mm tot 320 x 1.320 mm.
 •  4 – 5 papierladen voor maximaal 6.040 vel.
 • Handinvoer tot 100 vel.
 • Papiergewicht: 52 – 300 grams.
 • Automatisch dubbelzijdig afdrukken.
 • Diversiteit aan afwerkingsopties. Papieruitvoer tot maximaal 3.600 vel.

Xerox AltaLink en Veenman

Op grond van jarenlange expertise kan Veenman u perfect adviseren over welke multifunctionele printer tot de beste resultaten voor uw organisatie leidt. Ook kunt u bij Veenman rekenen op professionele diensten bij installatie, netwerkimplementatie en onderhoud van uw multifunctionele printer.

In ons werkveld is beveiligd omgaan met gevoelige informatie de sleutel tot vertrouwen. De oplossingen van Veenman op het gebied van beveiligd scannen en printen spraken ons direct aan.
- Daniel Bijl, SysteembeheerderBekijk Case: Dimence Groep

Aanverwante software

Een Xerox printer kan zóveel meer dan printen alleen!

Slimmer scannen
Direct scannen naar e-mail, applicatie of database? Ruim 80% van onze relaties ontdekten het al.
Lees meer

 

Print management
Het nieuwe printen! Voorkom een datalek en bespaar minimaal 15% op afdrukkosten.
Lees meer

Informatielogistiek
Documenten scannen, herkennen en automatisch verwerken? Maak van uw printer een administratieve duizendpoot.
Lees meer

Aanverwante diensten

Veenman, de ontzorgdienst van zakelijk Nederland

Mijn Veenman beheer
Storingen melden, toners bestellen… Met Mijn Veenman Beheer regelt uw printer het helemaal zelf.
Lees meer

Advies & Implementatie
Veenman vertaalt úw werkwijze in machines en software. En we zorgen ervoor dat het werkt en blíjft werken.

Supplies
Veenman ontzorgt u ook op het gebied van supplies, zoals toner en papier.
Lees meer

Printer styling
Een printer in uw eigen bedrijfskleuren? Of voorzien van een creatief ontwerp? Maak het samen met Veenman.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de veiligheid en efficiency van úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen

Beveiligd printen met Xerox. Een veilige combinatie.

In de wereld van het "internet of things" is uw printer onderdeel van het internet. Vanwege dat simpele feit kan uw printer met steeds meer PC’s, smartphones en computers communiceren. Daarmee is de printer een integraal onderdeel van uw geautomatiseerde...

Lees meer

Veenman en verbruiksartikelen, hoe zat het ook alweer?

Om onze dienstverlening steeds meer te optimaliseren hebben wij de laatste maanden veel wijzigingen doorgevoerd in het bestelproces van verbruiksmaterialen voor uw printer(s) en multifunctional(s). Voor alle duidelijkheid hieronder een samenvatting van de...

Lees meer
 • Documentverwerking
 • Documentverwerking
 • Logo Goudappel
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade