Xerox® Versant® 280 Pers

De digitale persen uit de Xerox Versant-serie bieden alles wat u van digitaal afdrukken mag verwachten. Ze staan bekend om de hoge kwaliteit, eenvoudige automatisering en het vermogen om op veel verschillende materialen af te drukken. Met de Versant 280 pers breidt u uw print-, scan- en kopieercapaciteiten uit. Verminder verspilling en maximaliseer de beschikbaarheid van de pers met SIQA (Simple Image Quality Adjustment, ofwel eenvoudige aanpassing van de afdrukkwaliteit) voor een perfecte schoon-en-weer registratie met een simpele druk op een knop. Kies uit een grote hoeveelheid geautomatiseerde inline afwerkingsopties, inclusief aflopend gedrukte katernen. Druk af op topsnelheden voor papiergewichten van 52-400 g/m² en maximaliseer de opdrachttypen met de mogelijkheid om enveloppen, banners of drieluiken van 660 mm, polyester/synthetisch materiaal, structuurpapier en gekleurd of aangepast papier te bedrukken.

Xerox Versant 280 in het kort

 • Een compacte en krachtige productiepers met een snelheid van 80 pagina’s per minuut, eventueel zonder snelheidsverlies.
 • Ultra HD-resolutie: De combinatie van renderingresolutie en beeldverwerkingsresolutie met uitgebreide halftoonrasters levert een scherpere en meer gelijkmatige resolutie van objecten en verbeterde grafische kleurverloop op.
 • Breed assortiment van media, met de mogelijkheid om af te drukken op papier en speciaal afdrukmateriaal van 52-400 g/m².
 • Optioneel is het mogelijk om de snelheid, bij gebruik van de zwaarste papiersoorten, met 25% toe te laten nemen, zodat de nominale snelheid van 80 pagina’s per minuut wordt bereikt bij alle papiersoorten tot maximaal 400 g/m².
 • Geautomatiseerde registratie en regelmechanismen zorgen ervoor dat de afdrukkwaliteit hoog is. Afdrukken zijn foutloos met toleranties van minder dan één mm.
 • De veelzijdigheid van de invoer- en de inline afwerkingsopties scheppen mogelijkheden voor applicaties waarbij grotere marges en hogere winsten kunnen worden gerealiseerd. U kunt alles afdrukken, van enveloppen tot banners tot aflopend gedrukte katernen.
 • De optionele Performance Package breidt de basismogelijkheden uit met grotere snelheden bij zwaarder materiaal en met geautomatiseerd kleurbeheer.

Xerox digitale persen en Veenman

Xerox biedt het breedste portfolio van digitale persen en productieprinters voor zogenaamde losblad op de markt. Productieprinters voor losse vellen zijn ideaal voor grafische communicatie en voor de snelle, hoogvolume printtoepassingen van commerciële drukkerijen, waaronder publiceren, printen van transacties, direct mail, printen op aanvraag, kleine oplagen, verpakkingen, fotopublicatie en marketingmateriaal. Een professionele productiesysteem als de Versant 280 Press vraagt dan ook om professionele adviezen en begeleiding bij de implementatie. Veenman kan u dit bieden op basis van haar jarenlange ervaring op het gebied van documenttechnologie.

BrochureBrochure Xerox Versant 280

Xerox® Versant® 280 Pers informatie

De digitale persen uit de Xerox Versant-serie bieden alles wat u van digitaal afdrukken mag verwachten. Ze staan bekend om de hoge kwaliteit, eenvoudige automatisering en het vermogen om op veel verschillende materialen af te drukken. Met de Versant 280 breidt u uw print-, scan- en kopieercapaciteiten uit.

Offerte aanvragen

Xerox® Versant® 280 Pers specificaties

 • Tot 80 pagina’s per minuut in kleur en zwart/wit.
 • Papierformaat met SRA3+/330 x 488 mm.
 • Papiergewicht van 52 tot 400 g/m², dubbelzijdig tot 350 g/m².
 • Geïntegreerde scanner: automatische doorvoer van dubbelzijdige originelen in één gang, tot 200 originele per minuut. Capaciteit 250 vel.
 • Groot scala aan te verwerken media/substraten.
 • Diversiteit in inlegstations en inline finishingopties.
 • Tot een maximaal duty cycle van 750.000 afdrukken per maand.
 • Tot een gemiddeld maandelijks printvolume van maximaal 80.000 afdrukken.

Aanverwante software

Een Xerox printer kan zóveel meer dan printen alleen!

Slimmer scannen
Direct scannen naar e-mail, applicatie of database? Ruim 80% van onze relaties ontdekten het al.
Lees meer

 

Print management
Het nieuwe printen! Voorkom een datalek en bespaar minimaal 15% op afdrukkosten.
Lees meer

Informatielogistiek
Documenten scannen, herkennen en automatisch verwerken? Maak van uw printer een administratieve duizendpoot.
Lees meer

Aanverwante diensten

Veenman, de ontzorgdienst van zakelijk Nederland

Mijn Veenman beheer
Storingen melden, toners bestellen… Met Mijn Veenman Beheer regelt uw printer het helemaal zelf.
Lees meer

Advies & Implementatie
Veenman vertaalt úw werkwijze in machines en software. En we zorgen ervoor dat het werkt en blíjft werken.

Supplies
Veenman ontzorgt u ook op het gebied van supplies, zoals toner en papier.
Lees meer

Printer styling
Een printer in uw eigen bedrijfskleuren? Of voorzien van een creatief ontwerp? Maak het samen met Veenman.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook úw productiviteit en rendement kan verhogen? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen

Beveiligd printen met Xerox. Een veilige combinatie.

In de wereld van het "internet of things" is uw printer onderdeel van het internet. Vanwege dat simpele feit kan uw printer met steeds meer PC’s, smartphones en computers communiceren. Daarmee is de printer een integraal onderdeel van uw geautomatiseerde...

Lees meer

Veenman en verbruiksartikelen, hoe zat het ook alweer?

Om onze dienstverlening steeds meer te optimaliseren hebben wij de laatste maanden veel wijzigingen doorgevoerd in het bestelproces van verbruiksmaterialen voor uw printer(s) en multifunctional(s). Voor alle duidelijkheid hieronder een samenvatting van de...

Lees meer
 • Documentverwerking
 • Documentverwerking
 • Logo Goudappel
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade