010 - 284 6123 info@veenman.nl

Your Xerox. Simply Connected

In een wereld die sneller digitaliseert dan ooit en waarin de waarde van informatie toeneemt, is de vraag niet óf u meegaat, maar hoe. Veenman helpt u door het slim inzetten van Xerox ConnectKey. Hét platform voor het verwerken, vertrouwd delen en printen van informatie. Hoe? We stellen u centraal bij het gebruik van de multifunctionele printer. Hierdoor werkt u slimmer, eenvoudiger en veiliger.

Lees meer in de brochure over Xerox ConnectKey.

Waar kan Xerox ConnectKey u bij helpen?

Ervaar gebruiksgemak door waar u ook bent vanaf ieder device documenten te downloaden, delen, printen, scannen, distribueren en zelfs te vertalen via een app.

N

Werk zoals u dat met uw tablet of smartphone gewend bent. Zo wordt uw productiviteit verhoogd en bespaart u tijd.

~

Vertrouw op de uitgebreide ConnectKey beveiliging waarbij uw Xerox machine op 4 manieren wordt beveiligd en uw vertrouwelijke informatie beschermd wordt.

Wij stellen u centraal bij het gebruik van de printer door het toevoegen, verwijderen en vervangen van uw apps. Zo voldoet Xerox ConnectKey altijd aan uw veranderende behoeftes.

Wilt u ook slimmer werken?

Veenman heeft jarenlange ervaring op het gebied van documenttechnologie en maakt als geen ander de juiste vertaalslag voor uw organisatie.
Eén van onze specialisten neemt graag vrijblijvend contact met u op.

Gedeeld

OVER VEENMAN

De expertise van Veenman ligt in het verantwoord omgaan met informatie en informatiebeveiliging. Van printing en document management software tot videoconferencing en interne zoekmachines. Wij kunnen u de nodige adviezen geven en samen met u de zwerfinformatie in uw organisatie aanpakken.

Kennispartner

Full Service

Duurzaam