Your Xerox. Simply Connected

Waar kan Xerox ConnectKey u bij helpen?

Your Xerox. Simply Connected

In een wereld die sneller digitaliseert dan ooit en waarin de waarde van informatie toeneemt, is de vraag niet óf u meegaat, maar hoe. Veenman helpt u door het slim inzetten van Xerox ConnectKey. Hét platform voor het verwerken, vertrouwd delen en printen van informatie. Hoe? We stellen u centraal bij het gebruik van de multifunctionele printer. Hierdoor werkt u slimmer, eenvoudiger en veiliger.

Lees meer in de brochure over Xerox ConnectKey.

Waar kan Xerox ConnectKey u bij helpen?

Slim
Ervaar gebruiksgemak door waar u ook bent vanaf ieder device documenten te downloaden, delen, printen, scannen, distribueren en zelfs te vertalen via een app.
Meer informatie

Eenvoudig
Werk zoals u dat met uw tablet of smartphone gewend bent. Zo wordt uw productiviteit verhoogd en bespaart u tijd.
Meer informatie

Veilig
Vertrouw op de uitgebreide ConnectKey beveiliging waarbij uw Xerox machine op 4 manieren wordt beveiligd en uw vertrouwelijke informatie beschermd wordt.
Meer informatie

Persoonlijk
Wij stellen u centraal bij het gebruik van de printer door het toevoegen, verwijderen en vervangen van uw apps. Zo voldoet Xerox ConnectKey altijd aan uw veranderende behoeftes.
Meer informatie

Wilt u ook slimmer werken?

Veenman heeft jarenlange ervaring op het gebied van documenttechnologie en maakt als geen ander de juiste vertaalslag voor uw organisatie. Eén van onze specialisten neemt graag vrijblijvend contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de veiligheid en efficiency van úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • logo-ArdaghGroup
  • harman-kardon-jbl-harman-professional-solutions
  • logo hamiltonbright
  • logo-prospex
  • Logo Lebuinus