Audiovisuele oplossingen gezondheidszorg

Optimale communicatie met cliënten, patiënten en professionals in de zorg

Audiovisuele middelen voor de zorg

Audiovisuele oplossingen zijn een significant onderdeel van de centrale processen binnen de gezondheidszorg. Van wachttijdverzachters en heldere informatieverstrekking voor cliënten, patiënten en personeel. Met meer dan een eeuw ervaring in de zorg ontwikkelde Veenman diverse audiovisuele middelen speciaal voor deze branche. Met onze audiovisuele middelen voor de zorg zult u kosten besparen, de efficiëntie binnen uw zorginstelling verbeteren en op een gebruiksvriendelijke manier informatie beter visualiseren en verspreiden. Hoe u dit voor uw zorgcentrum of ziekenhuis kunt bewerkstelligen? Wij adviseren u graag en vrijblijvend.

 

 

Zorgklanten waar we trots op zijn:

 

 

logo iriszorg
logo xonar
logo RIBW
logo Dimence
logo 's Heeren Loo
logo directzorg

Narrowcasting in de zorg

Het unieke narrowcasting systeem voor de zorg van Veenman maakt een bezoek aan een zorginstelling voor cliënten en patiënten een stuk makkelijker. Met narrowcasting kunt u de wachttijd verzachten, heldere informatie verstrekken en dynamische bewegwijzering creëren. Onze narrowcastingschermen kunnen onder andere worden opgehangen in recepties, wachtruimtes en operatiekamers. Ook interne communicatie vergemakkelijkt u dankzij dit intuïtieve systeem.

narrowcasting zorg wachtkamer
audiovisueel middel facetalk

Online spreekkamer voor de zorg

FaceTalk is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnen de zorg. Met deze online spreekkamer kunt u via een beveiligde verbinding videobellen. Op die manier kunt u met gemak en vertrouwd communiceren met patiënten en zorgprofessionals.

Video vergaderen voor zorgprofessionals 

Met Q-Rooms – dé videoconferencing oplossing voor de gezondheidszorg – neemt u vanaf uw werkplek actief deel aan vergaderingen in binnen- en buitenland. Zorgspecialisten in meer dan 65 ziekenhuizen werken al met Q-Rooms omdat dit systeem vooroploopt in kwaliteit en veiligheid.

conferencing zorg
Afbeelding touchscreens

Interactieve touchscreens voor zorginstellingen

Met touchscreens maakt u realtime notities en kunt u deze met één druk op de knop opslaan en verspreiden. Veenman adviseert u graag welk touchscreen het beste bij uw zorginstelling past.

Wij geven graag vrijblijvend advies

Stel uw vraag via het formulier hieronder en wij nemen binnen een dag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade