Informatiebeveiliging voor de zorg

Uw zorginstelling NEN 7510 compliant, AVG-proof en veilig

 

 

Zorgklanten waar we trots op zijn:

 

 

logo iriszorg
logo xonar
logo RIBW
logo Dimence
logo 's Heeren Loo
logo directzorg
Afbeelding NEN 7510 Partner

NEN informatiebeveiliging zorg 

Veenman is de eerste NEN 7510 partner in haar branche. Sinds 2010 ondersteunen wij zorginstellingen op het gebied van deze normering voor het beveiligen van informatie binnen de gezondheidszorg.

Informatiebeveiliging voor zorginstellingen

Wij hoeven u, als medewerker van een zorginstelling of ziekenhuis, niet te vertellen dat het van belang is dat u medische- en patiëntgegevens veilig opslaat en uitwisselt. Hoe u dat snel, simpel, efficiënt en AVG-proof doet, daar helpt Veenman u graag bij. Wij ondersteunen tientallen zorginstellingen en ziekenhuizen met hun vraagstukken omtrent informatiebeveiliging.

Beeldenbank voor de zorg

Met de beeldenbank oplossing voegt u foto’s en video’s veilig toe aan een elektronisch cliëntendossier (ECD) of elektronisch patiëntendossier (EPD). Zonder beveiligde app loopt u het risico dat er beeldmateriaal achterblijft op uw toestel. Met de beeldenbank app worden beelden direct gestreamd naar de cloud en dus niet opgeslagen. De beelden worden na een koppeling met het ECD of EPD automatisch verwijderd. Zo communiceert u snel, eenvoudig en veilig met collega’s over patiënten en cliënten.

Afbeelding zorg beeldenbank
Afbeelding veilig printen en scannen naar zorgapplicaties

Veilig printen en scannen naar zorgapplicaties

Veenman maakt het veilig verwerken van print- en scanopdrachten vanuit een zorglocatie nog makkelijker met Xerox Workplace Solutions Cloud. Printopdrachten worden hiermee vanaf een smartphone, tablet, Chromebook of desktopcomputer veilig online verwerkt. Zonder afbreuk te doen aan het principe van ‘follow-me’-printen. Zo kunt u zonder zorgen printen vanuit en scannen naar (zorg)applicaties. Omdat traditionele (server based) print management applicaties en ICT-infrastructuur niet nodig zijn bespaart u aanzienlijk op uw printomgeving. Ook onze unieke oplossing voor aansluiting op een 4G netwerk maakt dat een infrastructuur naar andere zorglocaties niet nodig is.

Veilig documenten verwerken in de zorg

Administratieve werkdruk verlagen in uw zorgorganisatie? Documenten en dossiers digitaliseren vanuit een Xerox printer of mobiele apparaten op locatie kan met intelligente scansoftware. Documenten en formulieren kunnen herkend en toegevoegd worden aan dossiers van patiënten, cliënten en personeel. Onze softwareoplossingen koppelen volautomatisch met veelgebruikte applicaties in de zorg, zoals ONS-Nedap en AFAS. Vraag onze zorgspecialisten naar de koppeling met úw applicatie. Veenman biedt tevens oplossingen om identiteitsbewijzen AVG-proof in te scannen en tekst naar audio om te zetten. Deze laatste applicatie maakt het mogelijk om bijvoorbeeld tijdens het autorijden op het gemak naar dossiers te luisteren.

Wij geven graag vrijblijvend advies

Stel uw vraag via het formulier hieronder en wij nemen binnen een dag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade