010 - 284 6123 info@veenman.nl

HP LaserJet Enterprise M527 is een uiterst productieve multifunctional voor printen, scannen, kopiëren en faxen. Enkelzijdig en automatisch dubbelzijdig monochroom afdrukken; scant ook kleurendocumenten. Maximale bedieningseenvoud en bedrijfszekerheid. Security-maatregelen verhinderen ongeoorloofde toegang en beschermen uw bedrijfsinformatie. Compacte en duurzame constructie. Laag energieverbruik.

HP Laserjet Enterprise M527 multifunctionele printer veenmanHP M527: Waarom is dit de juiste keuze voor uw organisatie?

U wilt in korte tijd de beschikking hebben over perfecte (dubbelzijdige) prints of kopieën en u wilt papieren documenten vlot en probleemloos kunnen scannen. Per maand worden er vele duizenden scans en/of prints gemaakt en daarbij wilt u geen problemen ondervinden met bediening, bedrijfszekerheid en security. En u wilt een multifunctional die weinig ruimte inneemt en heel zuinig is met energie. De HP M527 voldoet in alle opzichten aan deze wensen.

HP M527: Onderscheidende kenmerken.

 • Voldoende capaciteiten voor het werkaanbod van grotere werkgroepen.
 • Snelle start en hoog werktempo zorgen voor korte wachttijden en efficiency.
 • Grote toner- en papiervoorraden voor langdurig ‘onbewaakt’ afdrukken.
 • Kwalitatief hoogwaardige afdrukken en scans.
 • Solide beveiligingen geven bescherming en vertrouwen.
 • Voorbereid op mobiel/wireless printen.

HP M527 en Veenman.

Deze competitieve multifunctional is in drie uitvoeringen beschikbaar, die op belangrijke functionele details van elkaar verschillen. Het zijn juist die verschillen die vaak bepalend zijn voor het dagelijkse rendement van een multifunctional in uw organisatie. Veenman biedt u alle expertise en ervaring om tot de juiste keuze te komen. Daarnaast helpt Veenman u op perfecte wijze met de implementatie en het onderhoud van HP printers en multifunctionals.

HP LaserJet Enterprise MFP M527 Specificaties:

 • Enkelzijdig tot 43 pagina’s per minuut; dubbelzijdig 34 ppm zw/w.
 • Eerste afdruk al na 5,7 seconden of 8,7 seconden uit slaapstand.
 • Papiervoorraad uitbreidbaar tot 2.300 vel.
 • Scansnelheid tot 43 ppm enkelzijdig of 38 ppm (zw/w en kleur) met automatische documententoevoer.
 • 20,3 cm kleuren-touchscreen en uittrekbaar toetsenbord voor perfecte bedieningsondersteuning.
 • WiFi direct en NFC voor mobiel/wireless printing.
 • Blue Angel en EnergyStar gecertificeerd.
Scherp uw beveiliging aan met Veenman en HP.

IT moet doorlopend vertrouwelijke informatie, zoals gegevens van werknemers en klanten, op verschillende apparaten en in uiteenlopende omgevingen beschermen. Omdat veel gebruikers op uiteenlopende locaties ondersteuning behoeven, zijn onvoorziene bedreigingen van de IT-beveiliging een constant risico.

Hoewel de meeste IT-afdelingen strenge beveiligingsmaatregelen hebben getroffen voor individuele computers en het bedrijfsnetwerk, worden printing- en imagingapparaten vaak over het hoofd gezien en niet beschermd. De bedreigingen zijn reëel. Naarmate printers en imagingapparaten geavanceerder worden, bieden ze kwaadwilligen steeds meer kansen om het apparaat en het hele netwerk aan te vallen.

Download de brochure van de gehele oplossing: HP & Veenman security

HP JetAdvantage Security Solutions video:

Gedeeld