010 - 284 6123 info@veenman.nl

De HP LaserJet Flow M830 is een krachtige MFP die de productiviteit verhoogt met flexibele verzendmogelijkheden, veelzijdige papierverwerking en geavanceerde scanmogelijkheden voor digitalisering.

HP LaserJet Flow M830 Multifunctionele Zwartwit Printer VeenmanMet snelheden tot 56 pagina’s per minuut A4 en tot 28 pagina’s per minuut A3 produceert het afdruksysteem gemakkelijk grote oplagen op verschillende papierformaten.

Op het overzichtelijke kleuren display van de MFP kan het gescande document worden bekeken met een afbeeldings preview. Dit betekent dat u voor verzending pagina’s kan toevoegen, verwijderden, draaien en ordenen binnen het digitale bestand. Dankzij deze technologie kan het aantal stappen binnen de workflow worden verkleind. Daarnaast is het display kantelbaar en dus instelbaar voor verschillende kijkhoeken. Dit zorgt ervoor dat alle gebruikers gemakkelijk toegang hebben.

De MFP heeft de beschikking over een groot uitschuifbaar toetsenbord. Hierdoor is het mogelijk om efficiënt te werken doordat meta data snel toegevoegd kan worden aan digitale bestanden. Tevens worden documenten sneller gescand, met dubbelzijdig scannen in één leesslag. HP Everypage detecteert potentiële fouten of gemiste pagina’s direct. Dit zorgt ervoor dat uw fysieke document altijd overeen komt met het digitale bestand. Vervolgens kan het gescande document naar een tal van locaties worden verzonden waaronder Microsoft®SharePoint®.

De HP LaserJet Flow M830 MFP beschikt standaard over de mogelijkheid om gescande bestanden doorzoekbaar te maken met de geïntegreerde tekstherkenningssoftware (OCR). Dit systeem heeft de mogelijkheid om documenten in kleur te scannen. Mobiel afdrukken is eenvoudig en zeer snel met HP wireless direct printen en touch-to-print technology.

Printopdrachten kunnen snel verwerkt worden met behulp van de optionele finishing mogelijkheid voor vouwen, nieten en perforeren. Daarnaast is de HP LaserJet Flow M830 ENERGY STAR® gecertificeerd en Blue Angel compliant.

Kortom biedt deze hoogwaardige enterprise MFP gestroomlijnde workflows en versnelde documenttaken met geavanceerde afwerkingsopties en de mogelijkheid om bestanden te delen

Specificaties HP LaserJet Flow M830
  • Tot 56 afdrukken per minuut zwart-wit
  • Automatische documenteninvoer voor 200 vel
  • Papierformaten: A3 – A6
  • 4 papierladen voor maximaal 4.500 vel
  • Handinvoer voor maximaal 100 vel
  • Papiergewicht: 60 – 220 grams
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • 500 tot maximaal 3.000 vel papieruitvoer
Gedeeld