010 - 284 6123 info@veenman.nl

De HP LaserJet M630 is een zeer compleet uitgeruste multifunctional die het mogelijk maakt om digitale workflows gestroomlijnd te laten verlopen. Tevens zijn documenten en bedrijfsinformatie beschermd dankzij robuuste beveiligingsmogelijkheden.

HP-LaserJet-M630-zwartwit-printer-VeenmanOp het overzichtelijke 8 inch kleuren display kan het gescande document worden bekeken met een afbeeldings preview. Daarin bestaat de mogelijkheid dat er voor verzending binnen het digitale bestand pagina’s geordend, toegevoegd en verwijderd kunnen worden. Met deze technologie kan het aantal workflow stappen worden verkleind. Alle gebruikers hebben gemakkelijk toegang dankzij het kantelbare display die instelbaar  is voor verschillende kijkhoeken.

De HP LaserJet M630 is in vier verschillende uitvoeringen leverbaar. De M630z uitvoering heeft de beschikking over extra functies om digitaliseren snel en eenvoudig te maken, waar onder een groot uitschuifbaar toetsenbord. Hierdoor wordt het mogelijk om nog efficiënter te werken, doordat meta data snel toegevoegd kan worden aan digitale bestanden. HP Everypage detecteert potentiële fouten of gemiste pagina’s direct. Dit zorgt ervoor dat uw fysieke document altijd overeen komt met het digitale bestand. Vervolgens kan het gescande document naar een tal van locaties worden verzonden waaronder Microsoft®SharePoint®. Dit veelzijdige systeem beschikt naast de bovengenoemde voordelen ook standaard over de mogelijkheid om gescande bestanden doorzoekbaar te maken met de geïntegreerde tekstherkenningssoftware (OCR).

Documenten kunnen snel verwerkt worden met behulp van de optionele finishing mogelijkheid. Daarnaast is de HP LaserJet M630 ENERGY STAR® gecertificeerd en Blue Angel compliant. Met een optionele module is mobiel afdrukken eenvoudig en zeer snel te realiseren via wireless direct printen of NFC touch-to-print technology.

Specificaties HP LaserJet M630
  • Tot 57 afdrukken per minuut zwart-wit
  • Automatische documenteninvoer voor 100 vel
  • Papierformaten: A6 – A4
  • 1 – 4 papierladen voor maximaal 500 – 3.000 vel
  • Handinvoer voor maximaal 100 vel
  • Papiergewicht: 60 – 200 grams
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • 500 tot maximaal 900 vel papieruitvoer
Scherp uw beveiliging aan met Veenman en HP.

IT moet doorlopend vertrouwelijke informatie, zoals gegevens van werknemers en klanten, op verschillende apparaten en in uiteenlopende omgevingen beschermen. Omdat veel gebruikers op uiteenlopende locaties ondersteuning behoeven, zijn onvoorziene bedreigingen van de IT-beveiliging een constant risico.

Hoewel de meeste IT-afdelingen strenge beveiligingsmaatregelen hebben getroffen voor individuele computers en het bedrijfsnetwerk, worden printing- en imagingapparaten vaak over het hoofd gezien en niet beschermd. De bedreigingen zijn reëel. Naarmate printers en imagingapparaten geavanceerder worden, bieden ze kwaadwilligen steeds meer kansen om het apparaat en het hele netwerk aan te vallen.

Download de brochure van de gehele oplossing: HP & Veenman security

HP JetAdvantage Security Solutions video:

Gedeeld