010 - 284 6123 info@veenman.nl

De HP LaserJet 700 MFP M725 is geschikt voor grote werkgroepen die een betrouwbare high-performance multifunctional zoeken. Het systeem print op papierformaten tot A3. De workflow wordt versneld met robuuste scanmogelijkheden, een handig kleuren touchscreen en krachtige beheerfunctionaliteiten.

HP LaserJet M725 Multifunctionele Zwartwit Printer VeenmanMet snelheden tot 41 pagina’s per minuut en een maximum invoercapaciteit van 4.600 vel kunt u grote oplagen produceren op tal van papierformaten tot A3.

Dankzij diverse tools van topklasse is het mogelijk om gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen. Het afdruksysteem en de printopdracht kan beveiligd worden met HP Web Jetadmin en pincode printing. Het document wordt geprint zodra de code op de multifunctional wordt ingevoerd.

Dit voorkomt dat vertrouwelijke informatie in het openbaar wordt verspreid.

De HP LaserJet 700 MFP M725 is standaard voorzien van een veilige high peformance harde schijf met encryptie. Deze vast schijf bevat een fysiek beveiligingsmechanisme. Hierdoor is diefstal van de hard disk niet mogelijk en het voorkomt toegang tot uw vertrouwelijke informatie.

Het kleuren touchscreen heeft de beschikking over een duidelijke herkenbare HP interface met een eenvoudig bedieningsproces. Dit resulteert in een optimaal gebruikersgemak.

De HP LaserJet 700 MFP M725 is in vier uitvoeringen leverbaar. Dit betekent dat u het systeem kan aanpassen aan uw specifieke wensen.

Concluderend biedt de HP LaserJet 700 MFP M725 meer mogelijkheden op papierformaten tot A3 en beschermt uw apparaten en bedrijfsinformatie met tools van topklasse.

Specificaties HP LaserJet M725
  • Tot 41 afdrukken per minuut zwart-wit
  • Automatische documenteninvoer voor 100 vel
  • Papierformaten: A3 – A6
  • 1 – 5 papierladen voor maximaal 4.500 vel
  • Handinvoer voor maximaal 100 vel
  • Papiergewicht: 60 – 199 grams
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • 250 tot maximaal 750 vel papieruitvoer
Scherp uw beveiliging aan met Veenman en HP.

IT moet doorlopend vertrouwelijke informatie, zoals gegevens van werknemers en klanten, op verschillende apparaten en in uiteenlopende omgevingen beschermen. Omdat veel gebruikers op uiteenlopende locaties ondersteuning behoeven, zijn onvoorziene bedreigingen van de IT-beveiliging een constant risico.

Hoewel de meeste IT-afdelingen strenge beveiligingsmaatregelen hebben getroffen voor individuele computers en het bedrijfsnetwerk, worden printing- en imagingapparaten vaak over het hoofd gezien en niet beschermd. De bedreigingen zijn reëel. Naarmate printers en imagingapparaten geavanceerder worden, bieden ze kwaadwilligen steeds meer kansen om het apparaat en het hele netwerk aan te vallen.

Download de brochure van de gehele oplossing: HP & Veenman security

HP JetAdvantage Security Solutions video:

Gedeeld