010 - 284 6123 info@veenman.nl

De HP LaserJet M605 printer is geschikt voor werkgroepen van 10 tot 25 gebruikers in grote, middelgrote en kleine bedrijven die een snelle, betrouwbare documentprinter zoeken voor grote volumes.

HP-M604-M605-M606-zwartwit-printer-VeenmanDeze HP LaserJet is uiterst betrouwbaar en geschikt voor het printen van grote volumes op diverse media zonder dat er papier bijgevuld hoeft te worden. Dit kan worden gerealiseerd door de hoge afdruksnelheid en een totale invoercapaciteit tot 3.600 vel. De printer kan tot 55 pagina’s per minuut in zwart-wit produceren, waarbij de eerste pagina vanaf 7 seconden verschijnt. Verder biedt deze printer ondersteuning voor mobiel printen met NCF Touch-to-print en WiFi-Direct.

Printopdrachten kunnen rechtstreeks vanaf  het verstelbare 4,3-inch (10,9-cm) kleurentouchscreen  worden beheerd. Zo kan gevoelige data op weg naar de printer bijvoorbeeld beveiligd worden met een PIN-code waardoor uw vertrouwelijke informatie beschermd blijft. Door het toevoegen van accessoires kunnen printjobs worden gesorteerd of op verschillende media worden afgedrukt.

Het systeem is uitermate energiezuinig dankzij de HP Auto-on/Auto-off modus. Daarnaast kan de energiebesparing verhoogd worden door het inschakelen van de Instant-on technologie, wat de opwarm- en afkoelingstijd verkort.

Kortom de HP LaserJet M605 printer is de oplossing voor bedrijven binnen uiteenlopende branches waar snelheid, hoge kwaliteit en veiligheid belangrijk zijn.

Specificaties HP LaserJet M605
  • Tot 55 afdrukken per minuut zwart-wit
  • Papierformaten: A6 – A4
  • 1 – 5 papierladen voor maximaal 500 – 3.500 vel
  • Handinvoer voor maximaal 100 vel
  • Papiergewicht: 60 – 200 grams
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken (afhankelijk van type)
  • 600 tot maximaal 1.100 vel papieruitvoer
Gedeeld