010 - 284 6123 info@veenman.nl

Met de HP LaserJet M606 biedt Veenman u een printer die alle eigenschappen bevat voor het snel afdrukken van grote volumes. Het systeem is geschikt voor werkgroepen vanaf ongeveer 10 tot 25 gebruikers en heeft de beschikking over een geavanceerd netwerkbeheer, een hoge papiercapaciteit en uiteenlopende beveiligingsfuncties.

HP-M604-M605-M606-zwartwit-printer-VeenmanPrintopdrachten kunnen rechtstreeks vanaf  het verstelbare 4,3-inch (10,9-cm) kleurentouchscreen  worden beheerd. Zo kan gevoelige data op weg naar de printer bijvoorbeeld beveiligd worden met een PIN-code waardoor uw vertrouwelijke informatie beschermd blijft.

Door het toevoegen van accessoires kunnen printjobs worden gesorteerd of op verschillende media worden afgedrukt.  Het systeem is uitermate energiezuinig dankzij de HP Auto-on/Auto-off modus. Daarnaast kan er energiebesparing verhoogd worden door het inschakelen van de Instant-on technologie, wat de opwarm- en afkoelingstijd verkort.

Deze HP LaserJet is uiterst betrouwbaar en geschikt voor het printen van grote volumes op diverse media zonder dat er papier bijgevuld hoeft te worden. Dit kan worden gerealiseerd door de hoge afdruksnelheid en een totale invoercapaciteit tot 3.600 vel. De printer kan tot 62 pagina’s per minuut in zwart-wit produceren, waarbij de eerste pagina vanaf 7 seconden verschijnt. Verder biedt deze printer ondersteuning voor mobiel printen met NCF Touch-to-print en WiFi-Direct.

Kort samengevat is de HP LaserJet M606 printer de oplossing voor printen van hoge volumes met hoge snelheid waarbij continu&iumiuml;teit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Specificaties HP LaserJet M606
  • Tot 62 afdrukken per minuut zwart-wit
  • Papierformaten: A6 – A4
  • 1 – 5 papierladen voor maximaal 500 – 3.500 vel
  • Handinvoer voor maximaal 100 vel
  • Papiergewicht: 60 – 200 grams
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken (afhankelijk van type)
  • 600 tot maximaal 1.100 vel papieruitvoer
Gedeeld