Narrowcasting

Wilt u aan de slag met narrowcasting? Dan is dit ons eerste advies: ‘Kies een partner die uw narrowcasting echt laat werken. Veenman begeleidt u bij alles wat nodig is om helemaal ‘af’ te zijn. Van Advies tot Zó, het werkt!

Om omzet te verhogen

Narrowcasting is dé oplossing voor elk bedrijf dat via beeldschermen effectief wil communiceren met klanten, bezoekers en passanten. U ontwikkelt snel en eenvoudig een programma dat uw doelgroep prikkelt en van informatie zal voorzien. Deze programma’s kunt u op elk moment aanpassen aan bijvoorbeeld het seizoen, actualiteiten of nieuwe acties.

Om te vermaken en te informeren

Geschikt voor elk type organisatie waar bezoekers langere tijd verblijven, is het uitzenden van signage informatie een uitkomst. Het laatste nieuws, live sportuitslagen, filmtrailers of het weer-bericht: het door u zelf samen te stellen programma zorgt dat bezoekers zich thuis voelen. Tevens maakt u van de gelegenheid gebruik om ook eigen activiteiten, diensten of producten op uw displays te promoten.

Om wachten aangenaam te maken

Met narrowcasting heeft u als tandarts, huisarts of fysiotherapeut de perfecte ‘wachtverzachter’ tot uw beschikking. Natuurlijk doet u er alles aan de wachttijd voor patiënten zo kort mogelijk te houden. Maar als er dan toch moet worden gewacht, dan graag zo ontspannen mogelijk. U stelt zelf eenvoudig verschillende entertainment of actualiteiten programma’s samen die u kunt aanvullen met bijvoorbeeld informatie over gezondheidszorg, verzekeringen etc. Natuurlijk zijn al deze programma’s en mogelijkheden ook heel geschikt voor andere branches.

 

Download de brochure

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de veiligheid en efficiency van úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade