HP DesignJet T920 grootformaat printer

HP Designjet T920

De HP Designjet T920 ePrinter is een web-verbonden ePrinter met revolutionair gebruiksgemak. Werk productiever door de snelle verwerking van de printjobs.

Meer informatie
HP DesignJet T1500 grootformaat printer

HP Designjet T1500

De HP Designjet T1500 ePrinter is de perfecte printer voor de veelzijdige gebruiker. Het systeem heeft de beschikking twee mediarollen. Wanneer er regelmatig verschillende type of maten papier gebruikt worden, dan is dit systeem een absolute aanrader.

Meer informatie
HP DesignJet T7100 grootformaat printer

HP Designjet T7100

De HP Designjet T7100 printer combineert een hoge productiviteit met een aanzienlijke kostenbesparing. Dit grootformaat product heeft een breed scala aan toepassingen waardoor er van eenvoudige CAD-tekeningen tot presentaties van topkwaliteit, in zwart-wit en kleur geprint kan worden.

Meer informatie
HP DesignJet T2500 eMFP grootformaat printer

HP DesignJet T2500 eMFP

Verbeter uw productiviteit en workflow met de nieuwste geïntegreerde multifunctionele A0 printer, scanner en kopieersysteem. Dankzij het twee rollen systeem, die via de voorkant geladen worden, is het eenvoudig om snel van afdrukformaat en papiersoort te wisselen. Daarbij wordt de roluitlijning automatisch verzorgd.

Meer informatie
HP DesignJet Z5200 grootformaat printer

HP Designjet Z5200

Met de HP Designjet Z5200 kunt u grootformaat toepassingen met een hoge marge toevoegen en uw productaanbod uitbreiden. Uw workflow is sneller en eenvoudiger in te richten met dit grootformaat product. Daarnaast worden er een tal van bestandsformaten ondersteund.

Meer informatie