Device as a Service

De ideale digitale werkplek met DaaS

20% besparen door zakelijke laptops te leasen?

Waarom uw laptops nog kopen? Door devices as a service af te nemen heeft u altijd de beste apparatuur tegen de laagste prijs en wordt u volledig ontzorgd op het gebied van alle services rondom het apparaat beheer. Met het uitbesteden van lifecycle management worden IT-managers bovendien ontlast en kunnen zij zich richten op zaken die écht belangrijk zijn voor uw bedrijf. Wij rekenen in een TCO scan vrijblijvend voor u uit hoe u tot 20% kunt besparen met het leasen van zakelijke laptops.

De 4 voordelen van Device as a Service bij Veenman

Voorspelbare kosten zonder investeringen

Altijd werken met de nieuwste en beste apparatuur

Ontzorgd op het gebied van alle services rondom het apparaat beheer

Schaalbaar en flexibel, passend bij een veranderend personeelsbestand

Uitdagingen op het gebied van devices

 • Lifecycle management: 15 tot 20% van de devices komt jaarlijks terug bij de IT-afdeling als direct gevolg van medewerkersverloop. Lifecycle management kost ongemerkt veel tijd van de IT afdeling. Van uitgave tot inname, herinzetten en afschrijving.
 • Service en personeel: Door de vele veranderingen in het IT-landschap is uw rol als IT-manager flink veranderd. De functie is uitdagender en complexer. Steeds vaker moet u beslissingen nemen op strategisch niveau. Meer dan 60% van de IT-managers geeft aan te veel tijd kwijt te zijn aan het beheren van devices.
 • Standaardisatie: Leveranciers ontwikkelen ieder jaar opvolgmodellen, hierdoor ontstaat snel diversiteit aan machines onder alle medewerkers. Het gevolg hiervan is dat u veel verschillende laptoptypen moet beheren.
 • Afvoeren en security: Afvoeren doet u natuurlijk het liefst zo milieuvriendelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door de apparatuur een tweede refurbished leven te geven. Laptops wipen of doneren is een serieuze aangelegenheid. Vanuit security-oogpunt wilt u dit altijd gecertificeerd doen.

Device as a Service, zo doen we dat

Bovenstaande uitdagingen zijn met het leasen van laptops van Veenman verleden tijd. Hoe gaat dit in zijn werk? Aan de hand van uw wensen en eisen selecteren wij het beste merk en model laptop. Dit zal in de meeste gevallen een high-end model zijn met een lange lifecycle. Dankzij wereldwijde inkoopstrategie met zusterorganisatie Xerox garanderen we bovendien de beste inkoopcondities.

U wordt ontzorgd in de totale lifecycle management. Van imaging tot CMDB rapportages, ID tagging, data overzetten, uitlevering, break fix, wipen en terugname. Via onze recyclingpartners regelen we ook een milieuvriendelijke afvoer.

Afbeelding it-zakelijke-dienstverlening

We worden volledig ontzorgd op de service en laptops zijn altijd op voorraad.

Hoge medewerkerstevredenheid door Device as a Service

Met een Device as a Service aanpak zijn IT-managers geen kostbare tijd meer kwijt aan standaard beheer. Dit betekent dat ze tijd hebben voor innovatie en strategie. HR managers kunnen met high-end apparatuur een stap richting employee advocacy maken en jong talent aantrekken. Financieel managers hebben het voordeel van voorspelbare kosten per maand en niet de lasten van grote investeringen op voorhand. Schaalbaarheid maakt dat wisselingen in medewerkersbestand makkelijk op te vangen zijn. Medewerkers zijn verzekerd van de nieuwste high-end appratuur met weinig technische complicaties en een snelle doorlooptijd wanneer er onverhoopt wel een issue is.

Vraag TCO scan aan en ontdek hoeveel u kunt besparen met DaaS

Hoewel bedrijven weten dat er verborgen kosten zijn bij slecht functionerende hardware of een breed portfolio, wordt de hoeveelheid tijd die dat vergt meestal onderschat. Organisaties zijn zich niet altijd bewust van de hoogte van de daadwerkelijke kosten. Veenman maakt graag inzichtelijk hoeveel u met DaaS kunt besparen via een TCO scan.

Meest gestelde vragen over DaaS

Wat is DaaS
DaaS staat voor Device as a Service. Hiermee wordt bedoeld dat laptops en PC’s afgenomen kunnen worden in een abonnementsvorm waarbij alle services worden uitbesteed.

Wat kost DaaS?
Voor gemiddeld 35 euro per (thuis)werkplek per maand heeft u de beschikking over high-end laptops inclusief alle services. Het exacte bedrag voor uw situatie rekenen we graag voor u voor met een vrijblijvende TCO scan.

Wat zijn de voordelen van DaaS?

 • U heeft voorspelbare kosten zonder investeringen (tot 20% goedkoper)
 • U werkt altijd met de nieuwste en beste apparatuur
 • U wordt ontzorgd op het gebied van alle services rondom het apparaat beheer
 • DaaS is schaalbaar en flexibel, passend bij een veranderend personeelsbestand
 • Gegarandeerde restwaardes aan het einde van de looptijd

Hoeveel kan ik besparen met DaaS?
Door devices as a service af te nemen bent u al snel 20% goedkoper uit.

 Is DaaS duurzaam?
Jazeker, high-end modellen gaan 6 a 7 jaar mee en krijgen na gebruik in een DaaS constructie een tweede leven. Via onze recyclingpartners regelen we zo nodig ook een milieuvriendelijke afvoer van uw huidige apparatuur.

Meer informatie of TCO scan aanvragen?

Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Documentverwerking
 • Documentverwerking
 • Logo Goudappel
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade