010 - 284 6123

Multifunctionals (de smartprinters)

Zoals de mobiele telefoon uitgroeide tot smartphone, zo evolueerde de printer van Xerox tot 'smart printer'. Met hetzelfde gemak kunt u apps toevoegen en de printer personaliseren. Met de Multifunctionele printers van Xerox heeft élke gebruiker z'n eigen werkplek-assistent.
Xerox AltaLink C8000 serie

Xerox AltaLink C8070

Deze multifunctionele kleurenprinter is voorzien van Xerox ConnectKey App’s, die u volledige grip bieden op uw print- en scanomgeving. ConnectKey maakt het mogelijk om informatie beter en veiliger te verwerken. Ook geeft de AltaLink C8070 u de vrijheid om te werken waar en wanneer u dat wilt – met directe connectiviteit naar Office 365, Google Drive™, Microsoft OneDrive en DropBox etc.

Meer informatie
Xerox AltaLink C8000 serie

Xerox AltaLink C8055

Deze multifunctionele kleurenprinter is voorzien van Xerox ConnectKey App’s, die u volledige grip bieden op uw print- en scanomgeving. ConnectKey maakt het mogelijk om informatie beter en veiliger te verwerken. Ook geeft de AltaLink C8055 u de vrijheid om te werken waar en wanneer u dat wilt – met directe connectiviteit naar Office 365, Google Drive™, Microsoft OneDrive en DropBox etc.

Meer informatie
Xerox AltaLink C8000 serie

Xerox AltaLink C8045

Deze multifunctionele kleurenprinter is voorzien van Xerox ConnectKey App’s, die u volledige grip bieden op uw print- en scanomgeving. ConnectKey maakt het mogelijk om informatie beter en veiliger te verwerken. Ook geeft de AltaLink C8045 u de vrijheid om te werken waar en wanneer u dat wilt – met directe connectiviteit naar Office 365, Google Drive™, Microsoft OneDrive en DropBox etc.

Meer informatie
Xerox AltaLink C8000 serie

Xerox AltaLink C8035

Deze multifunctionele kleurenprinter is voorzien van Xerox ConnectKey App’s, die u volledige grip bieden op uw print- en scanomgeving. ConnectKey maakt het mogelijk om informatie beter en veiliger te verwerken. Ook geeft de AltaLink C8035 u de vrijheid om te werken waar en wanneer u dat wilt – met directe connectiviteit naar Office 365, Google Drive™, Microsoft OneDrive en DropBox etc.

Meer informatie
Xerox AltaLink C8000 serie

Xerox AltaLink C8030

Deze multifunctionele kleurenprinter is voorzien van Xerox ConnectKey App’s, die u volledige grip bieden op uw print- en scanomgeving. ConnectKey maakt het mogelijk om informatie beter en veiliger te verwerken. Ook geeft de AltaLink C8030 u de vrijheid om te werken waar en wanneer u dat wilt – met directe connectiviteit naar Office 365, Google Drive™, Microsoft OneDrive en DropBox etc.

Meer informatie
Xerox VersaLink C7020

Xerox VersaLink C7030

Multifunctionele kleurenprinters uit de VersaLink C7000-serie met Xerox ConnectKey technologie bieden feilloze betrouwbaarheid, naadloze integratie en geavanceerde productiviteit. Verbonden met de cloud, geschikt voor mobiel gebruik en vanwege apps eenvoudig te personaliseren. Met het intuïtieve kleurenaanraakscherm is hij eenvoudig te bedienen en perfect te integreren in uw bedrijfsomgeving. Ontworpen voor werkgroepen tot circa 25 personen.

Meer informatie
Xerox VersaLink C7020

Xerox VersaLink C7025

Multifunctionele kleurenprinters uit de VersaLink C7000-serie met Xerox ConnectKey technologie bieden feilloze betrouwbaarheid, naadloze integratie en geavanceerde productiviteit. Verbonden met de cloud, geschikt voor mobiel gebruik en vanwege apps eenvoudig te personaliseren. Met het intuïtieve kleurenaanraakscherm is hij eenvoudig te bedienen en perfect te integreren in uw bedrijfsomgeving. Ontworpen voor werkgroepen tot circa 20 personen.

Meer informatie
Xerox VersaLink C7020

Xerox VersaLink C7020

Multifunctionele kleurenprinters uit de VersaLink C7000-serie met Xerox ConnectKey technologie bieden feilloze betrouwbaarheid, naadloze integratie en geavanceerde productiviteit. Verbonden met de cloud, geschikt voor mobiel gebruik en vanwege apps eenvoudig te personaliseren. Met het intuïtieve kleurenaanraakscherm is hij eenvoudig te bedienen en perfect te integreren in uw bedrijfsomgeving. Ontworpen voor werkgroepen tot circa 15 personen.

Meer informatie
Xerox VersaLink C605

Xerox VersaLink C605

De VersaLink C605 multifunctionele kleurenprinter stelt de nieuwe norm vooruitmuntende prestaties en weergaloze betrouwbaarheid. De C605 is cloud-connected, geschikt voor mobiel gebruiken voor apps en eenvoudig te personaliseren. Deze moderne werkplekassistent transformeert de manier waarop u nú werkt, en zorgt ervoor dat u de concurrentie ook in de toekomst een stap voor blijft.

Meer informatie
123