010 - 284 6123

Services en Support

 

Veenman staat voor kostenbesparing en efficiencyverhoging.

 

Veenman biedt kostenbesparing en efficiencyverhoging.

Op het gebied van afdrukken en verwerken van documenten is nog veel terrein te winnen. Diverse onafhankelijke onderzoeken van onder andere Gartner en IDC leveren een aantal interessante inzichten en aanbevelingen op:

 • Tot 30% kostenbesparing op afdrukapparatuur (bedrijfsprinters, copiers etc.) en bijbehorende processen. Simpelweg door de apparatuur slimmer in te zetten en de processen efficiënter in te richten.
 • Ruim 10% omzetverhoging door het optimaliseren van de documentenstroom en/of het inzetten van audiovisuele communicatie.

In de afgelopen honderd jaar heeft Veenman zijn specialisme gemaakt van kostenbesparing en efficiencyverhoging. In de laatste decennia ook op het gebied van audiovisuele communicatie. Wat we simpelweg doen is uw processen efficiënter, beter en veiliger maken. Daar hebben we een ruim arsenaal aan hard- en software voor. En vooral veel kennis over hoe we die middelen vruchtbaar bij u kunnen inzetten.

Afbeelding gears

Alles begint met een advies op maat.

Bij Veenman spreken we eerder van optimaliseren dan van vernieuwen. We bouwen immers voort op de vertrouwde processen in uw organisatie. Dat vraagt om een advies op maat dat het hele palet bestrijkt. Directe kosten, indirecte kosten, veiligheid, productiviteit, duurzaamheid, wet- en regelgeving etc. Aan de hand van een grondige analyse (met o.a. rekenmodellen en online-tools) laten we u exact zien waar er te besparen en/of te verdienen valt. Inclusief een compleet plan van aanpak.

Implementeren doen we zelf.

Veenman adviseert én realiseert. Ofwel, het installeren van de oplossingen die we voor u hebben ontwikkeld gebeurt geheel in eigen beheer. Zo weten we zeker dat ze ook gaan werken. En wat efficiëntie betreft: we geven graag het goede voorbeeld. In samenspraak met uw systeembeheerder hanteren we een strakke planning. Er is continu overleg tussen alle betrokkenen, zodat steeds snel kan worden bijgestuurd. En op de afgesproken dag is alles gebruiksklaar geïmplementeerd in uw netwerkomgeving.

Trainingen voor het maximale resultaat.

Veenman zorgt ervoor dat het voor iedereen werkt, en dat iedereen ermee kan werken. Daarom krijgen alle gebruikers van de nieuwe hard- en software een bondige basistraining. Zo kan de beoogde efficiëntie direct in praktijk worden gebracht.

Onder het motto ‘Efficiëntie is te leren’ biedt Veenman diverse aanvullende trainingen, zoals:

 • Extra gebruikerstrainingen.
 • Beheerderstrainingen.
 • Gerichte trainingen m.b.t. printing, software en/of audiovisuele communicatie.

Veenman Security scans. Een veilig gevoel.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verplicht Europese bedrijven hun informatieveiligheid te waarborgen. Gelukkig zijn er voldoende technologische oplossingen. Maar hoe zit het met uw medewerkers? Denk bijvoorbeeld aan het klikken op een foute link in een e-mail. Of aan rondslingerende USB-sticks?

Om een goed beeld te krijgen van de dataveiligheid in uw organisatie biedt Veenman u drie Security scans.

Lees meer over de Security scans van Veenman.

Security Assessment
Print & Scan

Security Assessment
Document & Informatie

Security Assessment
IT Infrastructuur

Gemak dient de mens met Mijn Veenman Beheer®

Met Mijn Veenman Beheer® staat al uw netwerkapparatuur in constante verbinding met Veenman. Dat stelt ons in staat om uw apparatuur continu te monitoren. En het stelt uw apparatuur in staat om een aantal zaken helemaal zelf te regelen.

 • Automatische tonerbestellingen
 • Automatische storingsmeldingen
 • Automatische tellerstandregistratie
 • Inzage in verbruik
Xerox papier

Veenman, ook uw
partner voor papier.

U kunt bij ons ook terecht voor inkt, toners, cartridges en voor papier. Wist u trouwens dat Xerox het nummer 1 papiermerk van Europa is? Veenman biedt u een enorm assortiment aan soorten en maten. Wat ze gemeen hebben is dat ze razendsnel worden geleverd. Uiteraard! Middels ons geavanceerde voorraadbeheersysteem hoeft u er zelfs niet eens om te vragen. U krijgt vanzelf een seintje zodat u nooit zonder zit. Is goed papier belangrijk voor u? Laat u dan eens vrijblijvend informeren door de papierspecialisten van Veenman op 010 – 284 62 49 of stuur een e-mail naar sales@veenmandirect.nl.

Bij Veenman weet iedereen wie u bent.

Een persoonlijke benadering staat bij Veenman hoog in het vaandel. Zowel tijdens als na het implementatietraject. Onze helpdesk-medewerkers, bijvoorbeeld, weten precies wie u bent. Ze worden dagelijks gebriefd over de lopende zaken, hebben verstand van de Veenman-oplossingen en kennen de details van de oplossingen die we voor ú hebben gerealiseerd. De helpdesk is elke werkdag van 08:00 tot 18:00 uur door al uw medewerkers te raadplegen.

Uw continuïteit is gewaarborgd bij Veenman

Alle producten en diensten van Veenman zijn gericht op efficiëntie. Dus ook het oplossen van storingen en het bieden van ondersteuning. We kunnen u op meerdere manieren van dienst zijn.

 • De Helpdesk – voor technische vragen, meldingen en bestellingen.
 • Remote Service – onze afdeling die u ‘op afstand’ verder helpt.
 • Landelijke servicedienst – voor razendsnelle service overal in Nederland.
 • Customer Contact Center – voor al uw vragen op het gebied van service en support.
 • Mijn Veenman Beheer® – voor printers die het helemaal zelf regelen.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook úw efficiency en veiligheid kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.