Professionele labelprinters

Optimaliseer (bedrijfs)processen met een professionele labelprinter; verbind op een intelligente wijze goederen en personen aan bijbehorende data

Labelprinters voor professioneel gebruik

Een etiket met data en eventuele barcode zorgt ervoor dat de juiste informatie, op het juiste moment wordt gekoppeld aan de juiste persoon of locatie. Zo’n label bevat dus belangrijke informatie en printen in goede kwaliteit is dus essentieel voor de leesbaarheid. Een professionele labelprinter maakt hierin het onderscheid; het werkt sneller, nauwkeuriger en door koppelingen met bedrijfssystemen werkt u altijd met juiste informatie.

Labelprinters voor diverse branches

Labels zijn niets nieuws in branches zoals de maakindustrie, logistieke sector, de zorg en retail. De vorm is echter wel veranderd. Van sticker met een prijs of ingrediënten naar traceerbaar etiket met barcodes en RFID-chip. De toepassingen zijn divers in de branches;

professionele-labelprinter-2

Polsbandjes met medische informatie van patiënten en cliënten

Etiketten met voedingsinformatie (van bijvoorbeeld versproducten)

Verzendlabels met tracerbare chip

Labels voor het monitoren van het productieproces

Voordelen labelprinters

  • Minimaliseren van fouten; datazekerheid tijdens bijvoorbeeld orderpicking proces en het verstrekken of toedienen van juiste medicatie in een ziekenhuis.
  • 24/7 inzicht; zoals in aanwezige voorraad en orders tijdens het logistieke proces.
  • Kwaliteitsborging; heldere labels informeren beter over ingrediënten, allergie-informatie en houdbaarheid.

Koppeling met uw database

Dankzij software kunnen (barcode) labels gekoppeld worden aan een database, zoals een Excelbestand of andere bedrijfsapplicatie. Denk hierbij aan een ERP- of CRM-systeem en elektronisch patiënt- of cliëntdossier (ECD/EPD) in het geval van de zorgsector. Veenman adviseert u graag over de juiste oplossing voor uw bedrijfsproces.

professionele-labelprinter-3
logo-zebra

Zebra labelprinters

Wij hebben een partnership het merk Zebra. Zebra technologies is de wereldmarktleider van automatische identificatie technologie en is opgericht in 1969. Zebra heeft een brede range labelprinters ontwikkeld die voldoen aan uiteenlopende wensen en behoeften. Daarnaast zijn ze betrouwbaar, duurzaam, gemakkelijk in gebruik en te koppelen met bedrijfssystemen.

Waarom Veenman?

Veenman voorziet u samen met onze partner Zebra van het meest actuele advies en de beste service. Samenwerking met Veenman betekent één aanspreekpunt en één contract(partij) voor uw oplossingen op het gebied van print, audiovisueel en complexe informatievraagstukken. Mocht u speciale wensen hebben: informeer gerust, ook maatwerk is mogelijk bij Veenman.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade