IT services

Wij laten werkprocessen weer voor u werken

Uw medewerkers staan centraal

Met de oplossingen en aanpak van Veenman werkt u altijd en overal door, zonder hinder van IT. Hierdoor staan medewerkers weer in hun kracht. Ons doel is geslaagd wanneer uw medewerkers in de snel veranderende digitale wereld nog meer uit zichzelf kunnen halen. Werkprocessen werken weer vóór u, waardoor uw bedrijfsresultaten significant verbeteren. Van Devices as a Service of de transitie van on-premise naar de cloud, tot het slim inzetten en benutten van uw huidige (Microsoft 365) applicaties: uw bedrijfsvraagstukken zijn altijd het startpunt.

De 5 beloften van Veenman

Productief.
Medewerkers in hun kracht met een glimlach.

Adaptief.
Draagkracht bij medewerkers en stakeholders.

Lucratief.
Voorspelbare, schaalbare kosten (aaS).

Preventief.
We lossen problemen op vóórdat ze ontstaan.

Innovatief.
Vooruitgang sinds 1919.

Úw organisatie als uitgangspunt

Uitgangspunt is altijd úw organisatie. We starten daarom met een analyse van uw huidige processen, medewerkers en IT-applicaties en brengen uw bedrijfsvraagstukken en doelstellingen in kaart. Veenman vertaalt uw huidige beleid vervolgens naar een concreet en passend IT-beleid, waarbij we waarborgen dat IT en security in lijn zijn met de ambities van uw organisatie. Dit sterke fundament zorgt voor flexibiliteit en de mogelijkheid om mee te bewegen met veranderingen in uw organisatie.

Afbeelding cloud

Transitie van on premise naar de cloud

De keuze voor een transitie van on premise naar de cloud hangt samen met de mate van beveiliging, techniek, kosten en levensduur van uw bestaande IT-omgeving. Samen kiezen we de omgeving die past. On premise, private, public of een hybride vorm. Altijd met de blik op de toekomst.

Applicaties slimmer benutten

Organisaties vragen steeds meer van hun (IT) omgeving. Beschikbaarheid, capaciteit, flexibiliteit, snelheid, schaalbaarheid en veiligheid zijn belangrijke criteria, maar budgetten staan onder druk.​ Veenman denkt mee hoe u uw huidige IT applicaties nóg beter kunt inzetten en met elkaar kunt laten communiceren. Gebruikt u Google Workspace of Microsoft Teams bijvoorbeeld alleen als communicatiemiddel? Dan nemen wij u mee in het proces om deze tool ten volle te benutten. We zorgen onder andere dat er een helder beleid is voor het veilig opslaan en uitwisselen van documenten binnen deze platformen.

 

Denk niet vanuit afdelingen maar vanuit werkprocessen

Afbeelding microsoft
Afbeelding samenwerken

Productief samenwerken

Wanneer de koers is bepaald, begint de adoptie van uw beleid. Wij zorgen met op maat gemaakte workshops voor een excellente adoptie. Een daarvoor gekwalificeerde trainer ontziet u 100% in dit proces. Van mappenstructuur tot gebruikerstrainingen, volledig in eigen huisstijl. Zo gaan we als één team voor een soepele transitie. Doel? Slim en efficiënt samenwerken, waar, wanneer en op de manier die ú wilt. Want een veilige, digitale werkplek zorgt voor meer productiviteit en tevreden medewerkers.

Device as a Service: bespaar tot 20%

Door Devices as a Service af te nemen heeft u altijd de beste apparatuur tegen de laagste prijs en wordt u volledig ontzorgd op het gebied van alle services rondom het apparaat beheer. Met het uitbesteden van lifecycle management worden IT-managers bovendien ontlast en kunnen zij zich richten op zaken die écht belangrijk zijn voor uw bedrijf. Wij rekenen in een TCO scan vrijblijvend voor u uit hoe u tot 20% kunt besparen met het leasen van zakelijke laptops.

Afbeelding samenwerken

Preventief beheer

We voorkomen veiligheidsrisico’s voordat ze ontstaan. Met ons preventieve beleid is veiligheid en privacy te allen tijde gewaarborgd, zonder dat u er last van heeft. Zo kunt u altijd doorwerken en doen wat écht belangrijk is voor uw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u werkprocessen weer voor u laten werken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade