Microsoft 365 voor bedrijven

Grip op kosten en verlaag uw IT-werkdruk

Tot 30% lagere TCO

Door het consolideren van IT-diensten en -abonnementen realiseren we in samenwerking met u tot wel 30% lagere TCO. Dit is bij uitstek waar Veenman toegevoegde waarde levert als leverancier van Microsoft 365 voor bedrijven, document management oplossingen, Device as a Service, audiovisuele oplossingen en bedrijfsprinters als (totaal)dienst en separate services. Al meer dan 30 jaar is Veenman specialist in As a Service diensten. Alles tegen een vast tarief per maand inclusief maatwerk en all-in services en support. Zo heeft u meer grip op uw kosten, vermindert uw IT-werkdruk en bent u in staat het werkplezier van uw medewerkers te verhogen. Benieuwd hoe we dit doen? Vraag een gratis Veenman Assessment aan.

Uitdagingen waar wij een antwoord op hebben

Het nieuwe werken is niet nieuw. De acceleratie naar digitaal werken wel. We werken steeds vaker op verschillende tijden, locaties en systemen. Medewerkers zijn gedwongen versneld of intensiever te werken met digitale tools en online werkprocessen, zoals Microsoft 365 voor bedrijven en organisaties. Door de acceleratie naar online en hybride werken ontstaan er nieuwe uitdagingen rond informatiebeleid, adoptie van anders werken en informatieveiligheid. Daarom gaat Veenman een stapje verder dan het leveren van licenties en infrastructuur alleen. We redeneren vanuit úw businessprocessen.

We zien bij Microsoft 365 gebruikers een toenemende behoefte aan:

 • Een beter georganiseerde Microsoft 365 omgeving
 • Meer flexibiliteit door As a Service diensten
 • Extra hulp bij het optimaal gebruiken van Microsoft 365
 • Naast licenties hulp bij processen en adoptie
 • Een lage TCO

Onze Microsoft 365 diensten:

 • Advies over en levering van licenties
 • Van consultancy tot all-in support
 • Proactief licentiebeheer
 • Implementatie en (her)inrichting
 • Back-up & restore diensten
 • SharePoint en Microsoft Teams migraties
 • Security checks
 • Implementatie, training en workshops

Onze vorige IT-leverancier leverde sec licenties. We misten het meedenken vanuit onze businessprocessen. Veenman helpt ons goedkoper, efficiënter en slimmer werken met Microsoft 365.

Adoptie van Microsoft 365

Medewerkers vormen een cruciale factor in het succes van nieuwe manieren van werken. Zo ook als het gaat om een migratie naar Microsoft 365. Het vraagt niet alleen om andere kennis en vaardigheden, maar ook om een andere mindset. Gebruikersadoptie wordt gestimuleerd door de mogelijkheid om te experimenteren, feedback te vragen en door medewerkers intensief te begeleiden en te trainen. Veenman begrijpt dit en ondersteunt dit voor, tijdens en na implementatie. Zo helpen we u duurzaam samenwerken bevorderen.

Microsoft 365 was topdown ingevoerd zonder beleid en structuur. Veenman helpt onze medewerkers Microsoft 365 te adopteren en biedt structuur

De risico’s van Microsoft 365 voor bedrijven

Met een digitale werkplek is alle bedrijfsinformatie toegankelijk via de cloud. Op die manier kunnen medewerkers makkelijk op iedere gewenste locatie werken. Microsoft 365 is tegenwoordig niet meer weg te denken als een IT-oplossing voor de digitale werkplek. Het maakt een werkplek volledig digitaal en online beschikbaar op mobiele devices. Medewerkers hebben o.a. toegang tot Word, PowerPoint, Excel, SharePoint, Microsoft Teams en e-mail. Ook met collega’s samenwerken in een team hoeft niet meer vanuit één kantoor. Met Microsoft Teams kunnen medewerkers chatten met collega’s, bestanden delen, online vergaderen en schermen delen. Hierin schuilt ook een gevaar. Immers hoe zorgt u ervoor dat er veilig en vanuit structuur digitaal samengewerkt wordt en er geen informatie verloren gaat door bijvoorbeeld schaduw-IT?

Gratis Veenman Assessment

Ons uitgangspunt is altijd úw organisatie. Dat begint met inzicht vanuit ons gratis Veenman assessment. In dit assessment toetsen we uw organisatie in een uur op drie elementen: inventariseer, optimaliseer en adopteer. Onze bevindingen en adviezen verwerken wij in een rapport met mogelijke verbeterpunten, advies over hoe u lagere lasten en een efficiëntere IT en Microsoft 365 omgeving realiseert.

De 5 beloften van Veenman

Productief.
Medewerkers in hun kracht met glimlach.

Adaptief.
Draagkracht bij medewerkers en stakeholders.

Lucratief.
Voorspelbare, schaalbare kosten (aaS).

Preventief.
We lossen problemen op vóórdat ze ontstaan.

Innovatief.
Vooruitgang sinds 1919.

Vrijblijvend advies of assessment aanvragen?

We praten graag met u door. Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Documentverwerking
 • Documentverwerking
 • Logo Goudappel
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade