Videoconferencing

 • Werk efficiënter
 • Werk productiever
 • Werk slimmer

Werk efficiënter

Minder reiskilometers, minder kosten en een kleinere ecologische footprint door videoconferencing.

Werk productiever

Locatie onafhankelijk vergaderen, draadloos delen van je presentatie en eenvoudig bellen (1 klik).

Werk slimmer

Plan online vergaderingen vanuit de applicatie, Outlook of Google Calendar, neem vergaderingen op en stuur eenvoudig na.

Videovergaderen, veilig en gemakkelijk

Het gemak van thuiswerken, en daarmee files en onnodige reistijd mijden, wordt steeds meer omarmd. Persoonlijk contact op kantoor wordt dus steeds minder. Overleg en afstemming met klanten en collega’s gaat daarentegen onverminderd door. Het goed faciliteren van je medewerkers op bereikbaarheid is daarom van groot belang en goed én veilig vergaderen via video is daarbij een zeer welkom hulpmiddel.

videoconferencing

Zij gingen u voor:

logo arbo-unie
logo caru containers
logo-mundi-pharma
logo consolit
logo dimence groep
logo-zoom-02

Zoom videoconferencing

Veenman heeft het brede aanbod op het gebied van videoconferencing getoetst en gewogen. Zoom kwam met voorsprong als beste uit deze selectie. Zoom videoconferencing heeft de beste kwaliteit video, is zeer scherp geprijsd en biedt een breed scala aan functionaliteiten. Het videovergaderlandschap is echter groot en Veenman kenmerkt zich door onafhankelijkheid. Afhankelijk van uw wensen en situatie adviseren wij graag de beste oplossing.

Maak van elke kamer een moderne vergaderruimte

videoconferencing-4

Videoconferencing in de cloud

Zoom is een cloud gebaseerd videoplatform dat net als Microsoft Teams een enorme groei doormaakt. Veel organisaties geven de voorkeur aan Zoom boven (of naast) Teams. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden. Denk aan ‘stottervrije’ video, goede geluidskwaliteit en draadloos presenteren. Met Zoom Rooms kunt u van elke kamer een moderne vergaderruimte maken; ontworpen voor de nieuwe manier van samenwerken. Vanuit een Zoom Room kunt u vanaf medio 2020 ook deelnemen aan een Microsoft Teams of Cisco Webex (Teams) vergadering. Zoom integreert overigens volledig met Microsoft Teams.

logo ProSpex

Eerst reed ik 50.000 km per jaar. Nu slechts 10.000.

Maxim Spek

Directeur, ProSpex

Online vergaderen met maximaal 1.000(!) mensen

Het voordeel van Zoom is dat je alle deelnemers ziet tijdens de online vergadering. Iets wat veel andere videoplatforms niet bieden. Bovendien kan één persoon een presentatie, bedrijfsupdate of training geven aan een groep van maximaal 1.000(!) mensen. Een andere prettige functionaliteit is de mogelijkheid om te chatten zonder daarvoor in het platform aanwezig te zijn. Zowel onderling als met externe Zoomcontacten.

videoconferencing-2

Videoconferencing van Veenman, gegarandeerd:

 • Eenvoudig in gebruik
 • Beeld en geluid zonder haperingen
 • Eenvoudig opschalen
 • Inbellen met 1 klik
 • Cloud gebaseerd
 • Uitgebreide training en instructies
 • Scherp geprijsd

Zien is geloven wat we beloven, vraag hier uw trial aan:

Starten met videovergaderen

Als u start met video vergaderen dan is een gratis dienst een prima startpunt. Betrouwbaarheid, veiligheid, hoge kwaliteit en gegarandeerd onderhoud zijn dan echter niet altijd vanzelfsprekend. Met cloud videoconferencing onderscheidt Veenman zich van gratis diensten, zoals Skype, Facetime en Google Hangouts.

Creëer draagvlak voor videovergaderen

De kracht van een goed werkend videoplatform is breed gebruik binnen uw volledige organisatie. Onze implementatiepartner werkt met customer succes managers die u en uw medewerkers helpen met de adoptie van Zoom.

Videoconferencing software of hardware?

U bent binnen 1 a 2 dagen volledig operationeel met alleen software. Aanvullend kunt u ervoor kiezen om te investeren in hardware voor vergaderruimtes op kantoor, zoals een touchscreen, een camera en een speakerphone. Wij adviseren u hier graag over.

Kosten van videoconferencing

Veenman adviseert u om 10 á 20% van uw gebruikers een betaalde licentie te geven. De overige gebruikers werken met de gratis basislicentie. Zo werkt u kostenefficiënt. Afhankelijk van het aantal gebruikers, virtual meetingrooms en staffelkortingen, faciliteert u vanaf €13,50 per maand een licentie/gebruiker.

Zien is geloven wat we beloven.

Vraag nu advies, een gratis trial, of een offerte aan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tips voor videovergaderen

videoconferencing-9-tips

9 tips voor videoconferencing

Videoconferencing is booming. Voor velen is het wennen en blijken deze online vergaderingen nog niet altijd vlekkeloos te verlopen. Door […]