Videoconferencing

 

Wilt u aan de slag met videoconferencing? Dan is dit ons eerste advies: ‘Kies een partner die uw videoconferencing echt laat werken. Veenman begeleidt u bij alles wat nodig is om helemaal ‘af’ te zijn. Van Advies tot Zó, het werkt!

 

Videovergaderen in Full-HD

Via Veenman Video Conferencing is het eenvoudig, uiterst laagdrempelig en toch schaalbaar te starten met Full-High Definition videovergaderen. Met onze oplossingen is het nog nooit zo simpel geweest om locatie onafhankelijk uw vergaderingen te houden of verschillende vestigingen snel en eenvoudig met elkaar in contact te brengen. U heeft met onze oplossingen het gevoel daadwerkelijk bij elkaar aan tafel te zitten!

Meetingroom Solutions

Met Veenman video communiceren kan iedere werkplek, ook onderweg een vergaderzaal worden. Zonder ingewikkelde installatie procedures kunt u direct met de Veenman oplossing voor video communiceren aan de slag. De Veenman software is volledig cloud-based en garandeert daardoor een hoge kwaliteit video verbinding zonder dat deze uw eigen netwerk belast, de “Connected Experience”.

Hoe videoconferencing werkt

Cloud Video – Online vergaderen

Met Cloud Video Conferencing onderscheidt Veenman video communiceren zich van gratis diensten zoals Skype, Facetime & Google Hangout. Een gratis dienst is natuurlijk prima om mee te starten, maar betrouwbaarheid, veiligheid, hoge kwaliteit en geen eigen onderhoud zijn niet altijd vanzelfsprekend. Met Video Communiceren van Veenman kunt u niet alleen met meerdere mensen op verschillende locaties contact leggen en elkaar recht in de ogen kijken u heeft ook de mogelijkheid om indien gewenst snel op te schalen naar meer gebruikers, scheduling via mail, calender en recording. Met Veenman Video Communiceren kunt u optimaal gebruik maken van een schaalbaar, uiterst betrouwbaar, de beste kwaliteit videoconferencing altijd en overal.

Download de brochure van : videovergaderen (pdf)

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de efficiency en veiligheid in úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.