Interactieve touchscreens

Zien is geloven

Interactief delen met een geweldige beleving, dat doen de touchscreens van Veenman

In ons moderne leven zijn interactieve touchscreens niet meer weg te denken. Zo klein als die van je mobiel tot grote schermen in meeting rooms en collegezalen. Ze helpen ons informatie interactief goed over te brengen en staan in directe verbinding met het internet. Veenman helpt organisaties en scholen met het bieden van een moderne werk- en lesomgeving. We stimuleren interactiviteit, productiviteit en betrokkenheid tijdens vergaderingen, workshops, trainingen en uiteraard de lessen. Als merkonafhankelijke leverancier adviseren wij u graag welk type en model touchscreen met bijbehorende software en accessoires het beste bij u past. Wij de expertise u de beste beleving.

Onze beloften:

 • Groot assortiment en merkonafhankelijk
 • Haarscherpe beeldkwaliteit
 • Kraakhelder geluid
 • Gebruiksvriendelijk
 • Duurzaam in gebruik
 • Professioneel advies & implementatie

Zakelijke touchscreens testen? Zien is geloven, proberen is ervaren

Wilt u zelf een touchscreen testen of gedemonstreerd krijgen? Dat kan. Vraag gerust naar de verschillende opties die wij bieden.

Touchscreens voor zakelijk gebruik

Voor elk zakelijk gebruik is een touchscreen perfect in te zetten. Kies ook voor de ideale oplossing voor het delen van informatie tijdens vergaderingen, workshops of trainingen. Voeg een stukje beleving aan uw presentaties toe met ons assortiment kwalitatief hoogstaande touchscreens. De touchscreens worden geselecteerd op hun superieure kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Door de informatie interactief aan te bieden op onze touchscreens gaat uw presentatie nog meer leven. De scherpe 4K resolutie trekt de aandacht en helpt in het overtuigen van wat u wilt overbrengen. Uiteraard zijn onze schermen ook prima geschikt voor video vergaderen. Wij overtuigen u graag tijdens een demonstratie.

Touchscreen scherm voor het onderwijs

Interactief en hybride lesgeven, stimuleert de samenwerking tussen leerlingen en ontwikkelt het talent van individuele leerlingen. De slimme touchscreens voor het onderwijs en bijbehorende apps, tools en beheersoftware van Veenman maken hybride lesgeven nog eenvoudiger. Ze bieden een hoge beeldkwaliteit, snelle reactiesnelheid en een natuurlijke schrijfervaring. Uiteraard tegen zo laag mogelijke kosten. Als onafhankelijk leverancier adviseren wij u graag welk touchscreen het beste bij uw school past. De door ons aangeboden merken als Clevertouch en Newline zijn scherp geprijsd en bieden een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid voor de leerkracht en leerling.

Advies & implementatie

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en toepassingen van het inrichten van een meeting room, trainingsruimtes of klaslokaal. Met ons montageteam zorgen wij er bovendien voor dat alles er strak staat, uw mensen getraind worden en alles gegarandeerd goed werkt.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de veiligheid en efficiency van úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Documentverwerking
 • Documentverwerking
 • Logo Goudappel
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade