Touchscreens

 

Wilt u aan de slag met touchscreens? Dan is dit ons eerste advies: ‘Kies een partner die uw touchscreens echt laat werken. Veenman begeleidt u bij alles wat nodig is om helemaal ‘af’ te zijn. Van Advies tot Zó, het werkt!

 

Touchscreens

Ga voor interactief en dynamisch lesgeven die de samenwerking tussen leerlingen stimuleert en het talent van individuele leerlingen ontwikkelt. De nieuwe generatie touchscreens hebben een hogere beeldkwaliteit, snellere reactiesnelheid, grotere kijkhoek, lagere eigendomskosten en een langere levensduur. Ook zijn de schermen eenvoudig te verplaatsen en in diverse formaten beschikbaar.

Viditouch

De Viditouch touchscreens gaan nu nog verder. Door de nieuwe touch technologie werkt u nauwkeuriger en ervaart u een superieure schrijfkwaliteit. De optical sensing camera’s werken op lichtsnelheid en door het matte scherm heeft u geen last van reflecties. De schermen zijn verkrijgbaar in Full HD/4K.

Ctouch

De Ctouch touchscreens zijn geschikt voor het interactief lesgeven. U ontwikkelt het talent van individuele leerlingen terwijl teamwork en kennisdeling tegelijkertijd worden gestimuleerd. De lesstof is door de gehele klas goed zichtbaar, is visueel aantrekkelijk en interactief. Het geluid is helder door de 80 watt JBL speakers. De touchscreens worden geleverd met standaard 7 jaar garantie en zijn verkrijgbaar in Full HD/4K.

mozaBook

Maak de lessen nog interessanter met veelzijdige illustratie, animatie en presentatie mogelijkheden. De werkboeken en de werkbladen kunnen op school- en nationaalniveau worden gedeeld. Dit bevordert het effectief werken.

Volgende generatie touchscreens

We bieden een grote mediabibliotheek met 3D simulaties voor alle schoolvakken. Dit verhoogt de kindbeleving waardoor de leerlingen spelend leren. We nemen u graag mee in de nieuwe generatie touchscreens.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de veiligheid en efficiency van úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • kien
  • logo-ArdaghGroup
  • harman-kardon-jbl-harman-professional-solutions
  • logo hamiltonbright