Veenman ontzorgt de zorg

Nieuwe tijden, (het) nieuwe zorgen

Voor weinig andere sectoren gaat dit statement meer op dan voor de zorgsector. Ongeacht of het nu gaat om instellingen binnen de cure of care sector, de eerste of tweede lijns zorg, of de intramurale-en extramurale zorg. Bent u zorgverlener, zorgverzekeraar of patiënt, iedereen heeft te maken met nieuwe kansen, maar ook nieuwe bedreigingen.

informatielogistiek

Veranderingen in de zorg

De zorgvraag blijft de komende jaren toenemen en de kosten die hiermee gepaard gaan stijgen exponentieel. Wij zien drie grote veranderingen:

1. Individuele zorginstellingen moeten steeds efficiënter hoogwaardige zorg leveren.

2. Zorg verplaatst van intramuraal naar extramuraal, waarbij zorg op afstand en in de thuissfeer steeds belangrijker wordt.

3. Verschuiving van de klassieke generalistische zorginstelling, naar een hoogwaardige zorgketen met gespecialiseerde intensief samenwerkende zorgverleners.

Waarmee kunnen we u helpen?

Veenman is met bijna 100 jaar ervaring een gevestigde naam in de zorgsector. Reeds vele organisaties hebben gekozen voor Veenman als zorgspecialist. Vanuit haar praktijkervaring met uiteenlopende zorgvraagstukken op het gebied van informatie en communicatie management heeft Veenman verschillende oplossingen om u als zorgorganisatie te helpen. Denk hierbij aan oplossingen op het gebied van veiligheid, kostenreductie, productiviteit, medewerkerstevredenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

informatielogistiek

Twee specifieke zorgoplossingen

Kostenreductie en MVO

Veenman is leverancier van het Lucrum Cross & Care Logistics Centre (C&CL). C&CL bundelt goederen van nu 9 verschillende leveranciers. Denk hierbij aan voeding, medische disposables, incontinentiemateriaal, wasgoed en kantoorartikelen. U als klant ontvangt op één bezorgmoment al deze goederen. Op deze manier kunt u meer tijd besteden aan zorg, voldoet u aan de milieurichtlijnen en worden kosten verlaagd.

Lees meer over de samenwerking met Lucrum

Veiligheid

In de zorg wordt steeds meer gewerkt met foto’s en video’s. Beveiliging van deze informatie conform de richtlijnen van de AVG is cruciaal. We hebben een unieke tool ontwikkeld voor het veilig vastleggen en delen van beelden ten behoeve van de zorg van de cliënt. Daarmee kunnen de zorgprofessionals snel de analyse met elkaar delen en afstemmen over de behandeling. Beelden zijn absoluut veilig en alleen toegankelijk voor bevoegden.

Lees meer over de beeldenbank oplossing

Het gemak van Veenman:

Efficiënter: Veenman draagt bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering en biedt zorginstellingen maximale ondersteuning, zodat u meer tijd en middelen overhoudt voor zorg

Veiliger: Veenman beveiligt de wijze waarop patiëntgegevens gedistribueerd worden en reduceert de kans op medische fouten

Beter geïnformeerd: Veenman maakt snelle en betrouwbare gegevensuitwisseling binnen de zorgketen en de patiënt of zijn naasten mogelijk, zodat u voor extra comfort en kwaliteit kunt zorgen

Klanten die u voorgingen:

RIBW Groep

Met de innovatieve 4G oplossing van Veenman is voor zorggroep RIBW Groep Overijssel veilig printen en scannen nu altijd mogelijk, ongeacht de vestiging.

Dimence Groep

In de zorg ligt de informatie rond de persoonlijke situatie van cliënten gevoelig. Hier integer en veilig mee omgaan is de basis voor een vertrouwelijke werkomgeving. Veenman hielp de Dimence Groep daarom met veilig scannen en afdrukken.

                                                                               ’s Heeren Loo

Veenman heeft samen met zorgorganisatie ’s Heeren Loo een beeldenbank oplossing ontwikkeld om foto’s en video’s van cliënten veilig op te nemen en aan hun cliëntendossiers toe te voegen.

Meer weten hoe we u kunnen helpen?

We praten graag met u door. Door middel van een zorgscan bijvoorbeeld. Onze specialisten brengen graag de verbeterkansen binnen uw organisatie in kaart. Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.