Canon ScanFront 400 scanner

Canon ScanFront 400

De Canon ScanFront 400 scanner is een netwerkscanner voor het digitaliseren van kleine tot middelgrote aantallen pagina’s. Scant tot A4-formaat, ook dubbelzijdig. Compacte, stijlvolle vormgeving. Eenvoudig te bedienen via groot kleuren-touchscreen. Geschikt voor werkgroepen en kleine afdelingen, vooral waar discrete informatie wordt gedigitaliseerd. Ook zeer goed inzetbaar op bijvoorbeeld een servicebalie.

Meer informatie
Kodak i3450 scanner

Kodak i3450

De veelzijdige Kodak i3450 productiescanner vormt de betrouwbare en productieve schakel in uw organisatie tussen papier en digitaal. Snel (tot 90 vel dubbelzijdig per minuut) en nauwkeurig dankzij software voor beeldoptimalisatie. Iedere scan is in één keer goed en dat bespaart tijd en voorkomt ergernis. De Kodak i3450 is zowel A3 doorvoer- als A4 flatbedscanner in één compacte behuizing. TWAIN, ISIS en Linux- compatibel voor directe inpassing in applicaties en processen.

Meer informatie
Kodak i3400 scanner

Kodak i3400

De Kodak i3400 scanner is een rasechte A3 productiescanner, bedoeld voor locaties waar dagelijks vele duizenden papieren documenten moeten worden gescand: snel en doeltreffend. Deze krachtige scanner vormt de betrouwbare en productieve schakel in uw organisatie tussen papier en digitaal. Snel (tot 90 vel dubbelzijdig per minuut) en nauwkeurig dankzij software voor beeldoptimalisatie. Deze scanner kent de protocollen, zoals TWAIN en ISIS, voor snelle inpassing in bestaande applicaties, processen en documentenstromen.

Meer informatie
Kodak i3250 scanner

Kodak i3250

De Kodak i3250 scanner is zowel een A3 doorvoerscanner als een flatbed scanner in één compacte behuizing. Dit veelzijdige systeem vormt de betrouwbare en productieve schakel in uw organisatie tussen papier en digitaal. Snel (tot 50 vel dubbelzijdig per minuut) en nauwkeurig dankzij software voor beeldoptimalisatie. TWAIN, ISIS en Linux- compatibel voor directe inpassing in uw documentenstromen en werkprocessen. Geheugen voor vaak voorkomende opdrachten spaart tijd uit en voorkomt fouten.

Meer informatie
Kodak i3200 scanner

Kodak i3200

De Kodak i3200 scanner vormt de betrouwbare en productieve schakel in uw organisatie tussen papier en digitaal. Snel (tot 50 vel dubbelzijdig per minuut) en nauwkeurig dankzij software voor beeldoptimalisatie. TWAIN, ISIS en Linux- compatibel voor directe inpassing in uw documentenstromen en werkprocessen. Geheugen voor terugkerende opdrachten zorgt voor tijdbesparing en minimaliseert fouten.

Meer informatie
Kodak i2900 scanner

Kodak i2900

De Kodak i2900 scanner is een veelzijdige afdelingsscanner met zowel automatische documentendoorvoer als een glasplaat voor ingebonden of kwetsbare documenten. Snel en nauwkeurig door Perfect Page technologie. Met geheugen voor terugkomende opdrachten.

Meer informatie
Kodak i2420 scanner

Kodak i2420

De Kodak i2420 scanner is de ideale scanner voor werkgroepen en persoonlijk gebruik. Compact ontwerp met fraaie vormgeving. Inclusief software-‘intelligentie’ voor maximale bedieningseenvoud en kwalitatief hoogwaardige scans.

Meer informatie
Fujitsu N7100 scanner

Fujitsu N7100

De Fujitsu N7100 scanner is een veelzijdige netwerkscanner voor werkgroepen en afdelingen tot circa 15 gebruikers. Eenvoudig te bedienen via touchscreen met geïntegreerd toetsenbord. Scant documenten variërend van visitekaartjes tot formulieren en contracten, vlot en foutloos. Ontwikkeld voor alle gangbare bestandsformaten en bestemmingen, zoals e-mail, map, USB, cloud.

Meer informatie
Canon DR-G1130 scanner

Canon DR-G1130

De Canon DR-G1130 scanner heeft een robuuste constructie voor bedrijfszekere verwerking van tienduizenden papieren documenten per dag. Een productiescanner voor de top van de professionele sector. Scant allerlei soorten documenten, van visitekaartjes tot en met A3 formaat. Superieure beeldkwaliteit zorgt voor minimale foutmarge en het snel terugvinden van informatie in digitale archieven. Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.

Meer informatie