010 - 284 6123 info@veenman.nl

Sinds eeuwen verloopt zakelijke communicatie voornamelijk door het uitwisselen, bewerken en bewaren van papieren documenten. Het beheren van documenten en documentenstromen is in de afgelopen jaren sterk geëvolueerd en is nog steeds in ontwikkeling. Nu liggen de accenten op digitaal werken en vooral digitaal samenwerken, het probleemloos terugzoeken en delen van informatie, 24/7, veelal via de cloud, dus plaats- en tijdonafhankelijk en beveiligd. Daarmee winnen we enorm veel tijd en kwaliteit.

Voorwaarde is wel dat men zich houdt aan afspraken rond technologie, indexering en standaarden, maar ook aan wet- en regelgeving. Hier zijn we op het terrein van Document Management, één van de kernactiviteiten en kennisclusters van Veenman.

Voor de overzichtelijkheid is het vakgebied van Document Management hier opgedeeld in vier subthema’s: ontvangen, verwerken, beheren en produceren. Zeker, er is overlap tussen deze vier subthema’s. Aarzel dan ook niet om contact met Veenman op te nemen, om de precieze behoeften aan Document Management in uw organisatie te peilen. Van daaruit kunnen de juiste oplossingen worden geselecteerd.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Veenman of bekijk het onderstaande filmpje om meer te weten te komen over Integrated Document Management.