010 - 284 6123 info@veenman.nl
voordelen HP PageWide revolutie in print

Document management

Door groei in digitale en papieren documenten, dossiers en e-mailberichten neemt de data omvang binnen het bedrijfsleven enorm toe. Onderzoeken wijzen bovendien uit dat een document gemiddeld 17 keer op verschillende plaatsen wordt opgeslagen.

Daarnaast verdubbelt ongeveer iedere 2 jaar het aantal bestanden (data) in organisaties. En is meer dan 90% van alle data die we maken ongestructureerd.

De groei van data is mede afhankelijk van de groei van het aantal softwareapplicaties waar data ontwikkeld en gegenereerd wordt; CRM, ERP en financiële applicaties. Met de data- en applicatie groei neemt ook de behoefte toe om goed, snel en volledig data en documenten te kunnen terugzoeken, oftewel intelligente zoeksystemen. Veel datagroei ontstaat door explosieve groei en gebruik van email; veel databestanden en documenten bevinden zich in e-mails; dit zorgt voor veel chaos in data- en documentbeheer.

Er is dus noodzaak tot een proces waarbij data en documenten gestructureerd worden aangemaakt om met die gegevens meer te doen dan alleen lezen of bekijken. Veenman helpt u hierbij met onze document management oplossingen.

Door de oplossing van Veenman is er ruimte voor meer kwaliteit. Almir Klacar

hoofd ICT, XONAR

Wat is document management?

Document management is het efficiënt inrichten van de informatiebehoefte en de levenscyclus van documenten. Document management zorgt voor het samen werken aan documenten, maar zorgt ook dat documenten beschikbaar en vindbaar zijn en dat de authenticiteit van documenten gewaarborgd wordt en blijft.

Veenman kan u helpen met het structureren van data, zodat u ook informatie makkelijk kan terugvinden en hergebruiken. Wij hebben ervaring met eenvoudige oplossingen die het mogelijk maken om snel en eenvoudig een document toe te voegen. U kunt eenvoudig digitale dossiers voor uw klanten, werknemers of projecten maken. En ervoor zorgen dat distributie, autorisatie en opslag van inkoopfacturen automatisch gaat. Of uw contractbeheer beveiligen in digitale contractdossiers.

Voordelen document management oplossing van Veenman

  • Snellere toegang tot informatie
  • Veilige opslag van documenten
  • Lagere milieubelasting
  • Eenvoudige koppelmogelijkheden met ERP/CRM/HRM of financiële pakketten

KLANTCASE

Alles wordt nu veel sneller en efficiënter afgehandeld. Tegelijkertijd is het proces gestroomlijnd en komt de post bij de juiste mensen terecht. Dit ging in het verleden wel eens verkeerd! Almir Klacar

hoofd ICT, XONAR

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u weten wat Veenman voor u kan betekenen?
Neem contact op of laat uw gegevens achter.