Audiovisuele Middelen

Wilt u aan de slag met audiovisuele communicatie? Kies dan een partner die uw specifieke wensen kan vertalen in maatwerk dat écht voor u werkt.

Audiovisuele middelen voor
de zakelijke markt

Wie audiovisuele communicatie zegt, zegt beeldscherm. Van het kleine scherm op uw mobieltje tot enorme digitale billboards langs de snelweg; ze helpen ons dag en nacht aan informatie. We kijken ernaar, we raken ze aan, we praten ertegen… Ze staan centraal in onze moderne manier van communiceren. En ze besparen bovendien veel tijd. Voor een zakelijke meeting, bijvoorbeeld, hoef je de deur niet meer uit en zet je elkaar gewoon ‘even aan’. Dat scheelt tijd én reiskilometers, en ook het milieu is er blij mee.

Veenman ontzorgt van A tot Z

Wilt u ook aan de slag met audiovisuele communicatie? Een goed systeem is maatwerk en ziet er op ieder kantoor weer anders uit. Daarom heeft u een leverancier nodig die uw wensen kan vertalen in een systeem dat echt voor u werkt. Veenman denkt van A tot Z scherp met u mee. Over budget… Over hoe uw bestaande apparatuur kan worden ingezet… Over het inrichtingsontwerp… En uiteraard verzorgen we de complete implementatie van het systeem. Dit alles doen we samen met een tweetal gespecialiseerde partners. Elk op hun vakgebied hebben zij alles in huis om voor u de best mogelijke oplossing te realiseren.

video-vergaderen

Video vergaderen

Video-vergaderen bestaat al langer dan vandaag, maar Veenman maakt het voor ieder budget aantrekkelijk. Van een groeisysteem waarmee u klein kunt beginnen… Tot systemen waarbij u écht met elkaar aan tafel lijkt te zitten. Alle oplossingen van Veenman zijn volledig cloud-based. Dat garandeert de hoogste verbindingskwaliteit zonder uw netwerk te belasten.

Bekijk onze audiovisuele middelen op het gebied van video-vergaderen.

Narrowcasting

U kent ze wel, die informatieve filmpjes in ontvangstruimtes. Narrowcasting-video’s. Bedrijven en organisaties zetten ze steeds vaker in om u te ‘informeren terwijl u wacht’. Zo’n filmpje vraagt natuurlijk om goede content en een professionele uitstraling. Met de bijbehorende software van Veenman maakt u in een handomdraai perfecte producties. En speciale IT-kennis heeft u daar niet voor nodig. Veenman levert en implementeert uiteraard het volledige systeem.

Bekijk onze audiovisuele middelen op het gebied van narrowcasting.

narrowcasting
touchscreens

Interactieve touchscreens

Een veelbelovende ontwikkeling is het interactieve touchscreen. Ideaal bij het houden van presentaties of het lesgeven op school. De nieuwste generatie touchscreens onderscheidt zich in beeldkwaliteit en reactiesnelheid. Met uw vingers of digitale pen speelt u op magische wijze met teksten, beelden en grafieken. En u kunt uw werk ‘on the spot’ opslaan, mailen of printen. Veenman heeft interactieve touchscreens in alle gangbare afmetingen.

Bekijk onze audiovisuele middelen op het gebied van interactieve touchscreens.

Meetingroom solutions

Veenman heeft tal van meetingroom solutions om uw audiovisuele middelen optimaal te kunnen benutten. De Barco Clickshare bijvoorbeeld. Een slim en simpel device waarmee relaties en medewerkers hun laptop draadloos kunnen aansluiten op de aanwezige audiovisuele apparatuur. Superhandig voor presentaties en vergaderingen.

Over vergaderen gesproken: Officebooking is een online platform voor het reserveren van onder andere vergaderruimtes. Non-stop te raadplegen via mobiel, tablet of desktop. Met Officebooking kunt u overigens ook werkplekken en bedrijfsauto’s reserveren.

narrowcasting

Aanverwante artikelen over audiovisuele middelen en duurzaamheid

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de veiligheid en efficiency van úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade