010 - 284 6123

Audiovisuele Middelen

Wilt u aan de slag met audiovisuele communicatie? Dan is dit ons eerste advies: ‘Kies een partner die uw audiovisuele middelen echt laat werken. Veenman begeleidt u bij alles wat nodig is om helemaal ‘af’ te zijn. Van Advies tot Zó, het werkt!

Audiovisuele middelen voor
de zakelijke markt

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons bestaan. Beeldschermen! We kijken er naar, we raken ze aan, we praten er tegen… Ze staan centraal in onze moderne manier van communiceren. En omdat ze buitengewoon efficiënt zijn, staan ze ook centraal bij Veenman.

video-vergaderen

Video vergaderen

Video vergaderen bestaat al langer dan vandaag, maar Veenman maakt het voor ieder budget aantrekkelijk. Van een groeisysteem waarmee u klein kunt beginnen… Tot LifeSize conferencing, waarbij u écht met elkaar aan tafel lijkt te zitten. Alle oplossingen van Veenman zijn volledig cloud-based. Dat garandeert de hoogste verbindingskwaliteit zonder uw netwerk te belasten.

Bekijk onze audiovisuele middelen op het gebied van video-vergaderen.

Narrowcasting

U kent ze wel, die informatieve filmpjes in ontvangstruimtes. Narrowcasting-video’s. Bedrijven en organisaties zetten ze steeds vaker in om te ‘communiceren terwijl u wacht’. Content en een professionele uitstraling is key. Met narrowcasting kunt u dat helemaal zelf. En in een handomdraai. Het gebruiksgemak van narrowcasting is zó groot, dat u geen speciale IT-kennis nodig heeft. Veenman levert en implementeert uiteraard alle audiovisuele middelen die erbij horen.

Bekijk onze audiovisuele middelen op het gebied van narrowcasting.

narrowcasting
touchscreens

Interactieve touchscreens

Een veelbelovende ontwikkeling is het interactieve touchscreen. Ideaal bij het houden van presentaties of het lesgeven op school. De nieuwste generatie touchscreens onderscheidt zich in beeldkwaliteit en reactiesnelheid. Zo tovert u met uw vingers of digitale pen op magische wijze van alles in elkaar. Teksten, beelden, grafieken… En u kunt uw werk ‘on the spot’ opslaan, mailen of printen. Veenman heeft interactieve touchscreens in alle gangbare afmetingen.

Bekijk onze audiovisuele middelen op het gebied van interactieve touchscreens.

Meetingroom solutions

Veenman heeft tal van Meetroom solutions om uw audiovisuele middelen optimaal te kunnen benutten. De Barco Clickshare bijvoorbeeld. Een slim en simpel device waarmee relaties en medewerkers hun laptop draadloos kunnen aansluiten op de aanwezige audiovisuele apparatuur. Superhandig voor presentaties en vergaderingen.

Over vergaderen gesproken: Officebooking is een online platform voor het reserveren van onder andere vergaderruimtes. Non-stop te raadplegen via mobiel, tablet en desktop. Met Officebooking kunt u overigens ook werkplekken en bedrijfsmiddelen reserveren.

narrowcasting

Aanverwante artikelen over audiovisuele middelen en duurzaamheid

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook úw efficiency en veiligheid kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.