Over Veenman

Al vanaf 1919 is Veenman expert in informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele toepassingen – zorgen wij ervoor dat de medewerkers van onze klanten altijd, overal, gemakkelijk en veilig gebruik kunnen maken van informatie.

Veenman laat mensen efficiënter, effectiever en veiliger werken 

Veenman brengt systeem in de informatiestroom van organisaties. Dat is kort gezegd de kern van ons bestaan. Het levert tijdwinst op, meer rendement en meer dataveiligheid. We doen dat met name voor het MKB en MKB+. En al sinds 1919! De eerste decennia als leverancier van kantoormachines. De laatste decennia ook als automatiseerder van werkprocessen. Veenman werkt door heel Nederland. Onze vestiging in Venlo beschikt over een eigen landelijke servicedienst voor de nodige continuïteit. Ons hoofdkantoor is gevestigd in De Meern.

Veenman is een 100% dochter van Xerox. We zíjn en blíjven echter onafhankelijk met maar één doel voor ogen: onze klanten de meest geschikte oplossing bieden. Bij Veenman is zo’n beetje elk project een maatwerkproject. We hanteren daartoe drie bouwstenen: de beste hardware, de slimste software en de kennis om beide te combineren tot de juiste oplossing. Het is een uitdaging waar de 100 doorgewinterde specialisten van Veenman graag mee aan de slag gaan. Consultants, accountmanagers, technische specialisten… Stuk voor stuk staan ze voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. En voor de bekende Rotterdamse opgestroopte mouwen.

100 jaar innovatief

Dat is waar wij voor staan. Zorgen dat úw medewerkers op ieder moment beschikken over de juiste informatie, in de voor hen meest geschikte vorm. Zodat zij hun werk optimaal kunnen doen.
Bekijk onze rijke geschiedenis.

Onze kernwaarden

“Kendoe” mentaliteit 
“Er is altijd een oplossing.”

Ondernemerschap
“Continu verbeteren.”

Gezamenlijke verantwoordelijkheid
“We zijn er altijd.”

Open & transparant
“Glashelder in verwachtingen.”

Afbeelding xerox logo

Onderdeel van Xerox

Op 2 juni 2008 is Veenman officieel onderdeel geworden van Xerox, de wereldwijde marktleider in document-management en gerelateerde oplossingen.
Meer over Veenman en Xerox

Onze klanten

We kunnen natuurlijk vertellen dat we goede dingen doen. Maar we hebben liever dat onze klanten dat zeggen. Hiernaast een kort filmpje over wat de klanten van ons vinden. We hebben ook uitgebreide referenties waarbij we meer vertellen over de oplossingen waarmee we de klant hebben geholpen.

Bekijk alle referenties.

Onze events

Wij geloven in langdurige samenwerkingen met onze klanten. Daarom organiseren we gedurende het gehele jaar evenementen om onze klanten te inspireren en ze mee te nemen in de veranderende wereld. Daarnaast vinden we het gewoon heel erg gezellig.

Ons hoofdevent is de jaarlijkse Inspiratiedag. Onder het genot van een hapje en drankje nemen we onze klanten mee in de veranderende wereld en hoe Veenman hierbij kan helpen. Dit jaar hadden we als hoofdspreker Ruud Veltenaar. Bekijk hiernaast een compilatie van de Inspiratiedag 2018.

Onze directie

Roy van Hoften

Roy van Hoften

Financieel Directeur

“Veenman, ook financieel gezien een zeer solide keuze.”

Wouter Dijk

Wouter Dijk

Managing Director Xerox Nederland & Veenman

“Anders. Beter. Slimmer. Wij brengen uw organisatie echt een stuk verder.”

Collega’s aan het woord

Hans van Wingerden

Hans van Wingerden

Bid Manager

"Veenman is een dynamische en open organisatie waar veel leuke mensen op een directe wijze met elkaar samenwerken om de klanten de beste producten en service te bieden."

John Tintel

John Tintel

Hardware specialist

"Ik heb het altijd als positief ervaren om bij Veenman te mogen werken. Elke dag ga ik met plezier naar mijn klanten toe. Een fijn bedrijf om bij te mogen werken, dat aan de weg blijft timmeren met nieuwe innovaties."

Hanane el Meftahi

Hanane el Meftahi

Senior Bidmanager

“De energie bij Veenman vind je niet zo snel ergens anders. Als moeder vind ik flexibiliteit belangrijk. Ik kan bovendien mezelf zijn, mijn creativiteit kwijt en mijn eigen stempel op het werk drukken. Als vrouw in een IT wereld moet je natuurlijk wel extra stevig in je schoenen staan.”

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Veenman zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, talentvolle mensen. Staat er nu geen geschikte vacature op onze site? Maar denk je wel iets voor Veenman te kunnen betekenen? Dan zien we je open sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Waarom werken bij Veenman

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade