010 - 284 6123

Over Veenman

Al vanaf 1919 is Veenman expert in informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele toepassingen – zorgen wij ervoor dat de medewerkers van onze klanten altijd, overal, gemakkelijk en veilig gebruik kunnen maken van informatie.

Onze klanten helpen door optimale dienstverlening en op maat gesneden advies.

We leven in een nieuw tijdperk, waarin de hoeveelheid informatie exceptioneel toeneemt en waarin steeds hogere eisen aan de toegankelijkheid worden gesteld. Dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van het (veilig) opslaan, delen en vermenigvuldigen van informatie. Wij kunnen die uitdagingen aan. Daarvan zijn we overtuigd en dat bevestigen onze klanten.

Wij doen dat met ca. 150 gedreven medewerkers, waaronder ervaren, kundige consultants en adviseurs, een even zo kundige eigen serviceorganisatie en een betrouwbare eigen financieringsmaatschappij. Wij geloven in langdurige samenwerkingen met onze klanten en partners, waarbij milieu, welzijn en de samenleving voorop staan. Kwaliteit en een gerichte persoonlijke aanpak is voor ons de vanzelfsprekende norm bij elk advies.

100 jaar innovatie

Dat is waar wij voor staan. Zorgen dat úw medewerkers op ieder moment beschikken over de juiste informatie, in de voor hen meest geschikte vorm. Zodat zij hun werk optimaal kunnen doen.
Bekijk onze rijke geschiedenis.

Onze kernwaarden

“Kendoe” mentaliteit 
“Er is altijd een oplossing.”

Ondernemerschap
“Continue verbeteren.”

Gezamenlijke verantwoordelijkheid
“We zijn er altijd.”

Open & transparant
“Glashelder in verwachtingen.”

Onderdeel van Xerox

Veenman, opgericht in 1919, is een onafhankelijke dochter van Xerox die organisaties van oudsher helpt controle te krijgen op hun informatievoorziening. Met een breed portfolio – op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele oplossingen – zorgen wij dat werknemers op efficiënte wijze grip krijgen en houden op informatie in elke vorm. Onze aanpak is gebaseerd op kennis van de markt, degelijke analyse en een professioneel advies.
Meer over Veenman en Xerox

Onze directie

Stijn Snoek

Stijn Snoek

Financieel Directeur

“Veenman, ook financieel gezien een zeer solide keuze.”

Wilco van Bezooijen

Wilco van Bezooijen

Algemeen Directeur

“Veenman is een bedrijf met een prachtige historie en een geweldig toekomstperspectief. Ik ben er trots op om dit bedrijf met een excellent team van medewerkers te mogen aansturen.”

Wouter Dijk

Wouter Dijk

Sales Directeur a.i.

“Anders. Beter. Slimmer. Wij brengen uw organisatie echt een stuk verder.”

 

Hanneke Mulder

Hanneke Mulder

Directeur Marketing en Strategie

“Veenman is een ondernemende club, waar innoveren voorop staat en waar wij onze klanten, in een continu veranderende markt, dagelijks toegevoegde waarde bieden.”

Collega’s aan het woord

Hans van Wingerden

Hans van Wingerden

Bid Manager

"Veenman is een dynamische en open organisatie waar veel leuke mensen op een directe wijze met elkaar samenwerken om de klanten de beste producten en service te bieden."

John Tintel

John Tintel

Hardware specialist

"Ik heb het altijd als positief ervaren om bij Veenman te mogen werken. Elke dag ga ik met plezier naar mijn klanten toe. Een fijn bedrijf om bij te mogen werken, dat aan de weg blijft timmeren met nieuwe innovaties."

Suzanne Plasmans

Suzanne Plasmans

Senior medewerker Suppliesdesk

"Veenman is een leuk bedrijf om voor te werken. Op mijn werkplek in Rotterdam met uitzicht op het vliegveld zet ik me samen met mijn collega's dagelijks in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen."

Word jij onze nieuwe collega?

We zoeken altijd goede mensen!

Waarom werken bij Veenman Bekijk onze vacatures