010 - 284 6123 info@veenman.nl
voordelen HP PageWide revolutie in print

Output management

Centrale systemen beschikken vaak niet over een functie om documenten te maken en printen. Medewerkers van een organisatie maken ieder op hun eigen manier documenten. Het eindresultaat van documenten verschilt hierdoor vaak: logo op een verkeerde plek, verkeerde bijlagen worden meegestuurd, niet het juiste papier etc.

Wilt u de opmaak van uw documenten aanpakken? Of dit nu facturen, offertes of gewoonweg brieven zijn, maar houden de flexibiliteit én de kosten u tegen? Of misschien wilt u zelfs regelmatig iets veranderen, een actie toevoegen of een bijlage aanpassen. En niet alleen bij het verzenden via post, maar ook via e-mail en dat eigenlijk voor elke klant op maat. Met de outputmanagement oplossing van Veenman heeft u volledige controle over de opmaak en output van documenten.

Wat is output management?

Goede klantcommunicatie is een essentieel onderdeel van uw dienstverlening. Output management software kan uw bedrijf hierin ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aanvullen van brieven, facturen en mailings met adresgegevens, logo’s en bijlagen (zoals bijv. algemene voorwaarden).

Voor het volledig digitaliseren van onze werkprocessen is tijd nodig. Veenman biedt ons echter de juiste middelen om de volgende stap te zetten in die
transitie.

Arjan Poulissen

Director Finance, RAM

Voordelen output management oplossing van Veenman

  • Sneller en persoonlijk communiceren
  • Betere klantcommunicatie
  • Overzicht en controle
  • Minder fouten door standaardisatie
  • Niet langer afhankelijk van IT

De oplossing van Veenman biedt u controle en flexibiliteit, met welk ERP-, boekhoud- of CRM-systeem u ook werkt. Voor Navision en Axapta gebruikers hebben we aanvullende mogelijkheden.

KLANTCASE

De nieuwe werkwijze zorgt voor veel tijdwinst en het is een belangrijke stap om minder papier te gaan gebruiken. Arjan Poulissen

Director Finance, RAM

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u weten wat Veenman voor u kan betekenen?
Neem contact op of laat uw gegevens achter.