010 - 284 6123

Bedrijfsprinters en scanners

 

Bedrijfsprinters en scanners van Veenman hebben twee dingen met elkaar gemeen.

1) Veenman levert van beide alleen topmerken.
2) Alle topmerken worden geleverd met de toegevoegde waarde van Veenman.

 

Bedrijfsprinters en scanners van Veenman kunnen meer

Bedrijfsprinters en scanners van Veenman kunnen meer. Niet alleen omdat Veenman topmerken levert. Maar ook door wat Veenman eraan toevoegt. Zoals honderd jaar kennis van bedrijfsprocessen en het optimaliseren daarvan.
Veenman kan bedrijfsprinters en scanners volledig laten samenwerken met uw netwerk. Dat levert u allerlei geautomatiseerde workflows op. En vooral een overzichtelijke en dataveilige documentenstroom.

Voor wie gewoon wil kunnen printen zijn er de ‘gewone’ bedrijfsprinters van Xerox.

Bij Veenman onderscheiden we grofweg twee typen bedrijfsprinters: de ‘gewone’ printer en de multifunctional. In beide categorieën zijn de nieuwste generaties Xerox-printers sterke uitblinkers. De ‘gewone’ bedrijfsprinters onderscheiden zich door ongewoon betrouwbaar te zijn. Xerox is de uitvinder van de kopieermachine en dat zie je terug in élke Xerox.

Bekijk ons assortiment zwart/wit-printers.
Bekijk ons assortiment kleurenprinters.

Bedrijfsprinters en scanners

Multifunctionele bedrijfsprinters van Xerox openen een wereld aan nieuwe mogelijkheden

Bedrijfsprinters en scanners

Voor wie de digitalisering niet ver genoeg gaat… De multifunctionele bedrijfsprinters van Xerox kunnen printen, kopiëren, scannen en faxen. En belangrijker nog: dankzij de Xerox ConnectKey technologie doen ze dat met een ‘brein’. Zo kunt u via de printer documenten doorsturen naar collega’s, applicaties, bestandsmappen en andere printers. Of allerlei functionaliteiten toevoegen met de handige apps uit de Xerox App Studio. Xerox multifunctionals maken bedrijfsprocessen sneller, veiliger en leuker.

Bekijk ons assortiment multifunctionele bedrijfsprinters.

Er zijn scanners en scanners.
Veenman heeft ze allemaal.

Wilt u alleen kunnen scannen, en is een multifunctional daarvoor iets té compleet? Veenman heeft een ruim assortiment losse scanners van topmerken als Kodak en Canon. Scanners die uitblinken in resolutie, voor als het resultaat haarscherp moet zijn. Scanners die excelleren in capaciteit, voor het scannen van flinke papieren archieven. En scanners die volledig kunnen worden geïntegreerd in uw netwerk, zodat u allerlei werkprocessen kunt optimaliseren.

Bekijk ons assortiment scanners.

Bedrijfsprinters en scanners

Productieprinters
voor de professional

De grafische wereld is al jaren aan het veranderen. Drukwerk-oplages zijn kleiner en levertijden korter. Geen nieuws. Wat toeneemt, gelukkig, zijn de mogelijkheden om hierop in te spelen. Zeker als het aan Veenman en Xerox ligt.
Veenman en Xerox hebben beide hun roots in de drukkerij. En beide investeerden fors in een succesvolle overgang van analoog naar digitaal, zowel qua kwaliteit als qua winstgevendheid. Het resultaat? Een nieuw generatie productieprinters die de toekomst weer kleur geeft.

Bekijk ons assortiment productieprinters.

Grootformaat printers.
Nu voor iedereen weggelegd.

Heeft u regelmatig iets af te drukken op groot formaat? Denkt u dan eens aan een grootformaat printer in eigen huis. De tijd dat dergelijke printers alleen waren voorbehouden aan drukkerijen en copyshops is allang voorbij. Ze zijn duurzamer en betaalbaarder dan ooit. En ze laten zich zonder professionele kennis gemakkelijk bedienen. Is een grootformaat printer ook voor u interessant? Veenman rekent het graag voor u uit.

Bekijk ons assortiment grootformaat printers.

Ontwikkelingen en nieuws printers

Zorgorganisatie RIBW print en scant overal veilig

Zorgorganisatie RIBW Groep Overijssel beschikt over zo’n 70 vestigingen. Op al deze vestigingen maken medewerkers gebruik van printers en scanners. Vooral bij de kleinere vestigingen was het vaak moeilijk om de apparatuur op dezelfde manier te gebruiken als op het...

Lees meer

Protestantse Kerk print probleemloos uit de cloud

De Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk ondersteunt het grootste protestantse kerkgenootschap in Nederland. Het kerkgenootschap zelf heeft 1.850.000 leden, verdeeld over 1572 gemeenten, bij de Dienstorganisatie werken momenteel 200 medewerkers. Ruim een jaar...

Lees meer