Bedrijfsprinters en scanners van Veenman hebben twee dingen met elkaar gemeen

1) de beste merken
2) merken met toegevoegde waarde

Bedrijfsprinters en scanners van Veenman kunnen meer

Bedrijfsprinters en scanners van Veenman kunnen meer. Niet alleen omdat Veenman topmerken levert. Maar ook door wat Veenman eraan toevoegt. Zoals honderd jaar kennis van bedrijfsprocessen en het optimaliseren daarvan.
Veenman kan bedrijfsprinters en scanners volledig integreren in uw netwerk. Dat levert u geautomatiseerde workflows op. En vooral een overzichtelijke en dataveilige documentenstroom.

Xerox bedrijfsprinters zijn de slimsten van de klas

De nieuwste Xerox printers zijn uitgerust met de Xerox ConnectKey-technologie. Een baanbrekende innovatie waarmee veel taken eenvoudiger, beter en sneller kunnen worden uitgevoerd. Zo kunt u via de printer documenten doorsturen naar collega’s, applicaties, bestandsmappen en andere printers. Of allerlei functionaliteiten toevoegen met de handige apps uit de Xerox App Studio. Met ConnectKey voldoet uw printer bovendien aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

ConnectKey-technologie:

 • Uniforme gebruikerservaring op alle Xerox-modellen
 • Gemeenschappelijke interface via intuïtieve tabletdisplay
 • Aan te passen naar uw individuele wensen (Your Xerox!)
 • Eenvoudige apps vervangen tijdrovende, handmatige opdrachten
 • Papieren documenten omzetten naar digitale bestanden in de cloud
 • Met één druk op de knop naar bijvoorbeeld Google Drive, MS Office 365, SharePoint Online
 • Makkelijk mobiel printen vanuit de cloud
 • Toonaangevende printerbeveiliging (i.s.m. Cisco, Intel en McAfee).

Bekijk ons assortiment zwart/wit-printers
Bekijk ons assortiment kleurenprinters
Bekijk ons assortiment multifunctionele bedrijfsprinters

Bedrijfsprinters en scanners

Multifunctionele bedrijfsprinters van Xerox openen een wereld aan nieuwe mogelijkheden

Bedrijfsprinters en scanners

Voor wie de digitalisering niet ver genoeg gaat… De multifunctionele bedrijfsprinters van Xerox kunnen printen, kopiëren, scannen en faxen. En belangrijker nog: dankzij de Xerox ConnectKey technologie doen ze dat met een ‘brein’. Zo kunt u via de printer documenten doorsturen naar collega’s, applicaties, bestandsmappen en andere printers. Of allerlei functionaliteiten toevoegen met de handige apps uit de Xerox App Studio. Xerox multifunctionals maken bedrijfsprocessen sneller, veiliger en leuker.

Bekijk ons assortiment multifunctionele bedrijfsprinters.

Er zijn scanners en scanners.
Veenman heeft ze allemaal.

Bent u op zoek naar een goede zakelijke scanner? Een multifunctionele printer met scanfunctie kan superhandig zijn, maar soms is een losse scanner beter. Veenman heeft een ruim assortiment losse scanners van merken als Kodak en Canon. Scanners die uitblinken in resolutie, voor als het resultaat haarscherp moet zijn. Scanners die excelleren in capaciteit, voor het scannen van flinke papieren archieven. En scanners die volledig kunnen worden geïntegreerd in uw netwerk, zodat u allerlei werkprocessen kunt optimaliseren.

Bekijk ons assortiment scanners.

Bedrijfsprinters en scanners

Productieprinters
voor de professional

De grafische wereld is al jaren aan het veranderen. Drukkerijen en reprobedrijven hebben te maken met steeds kleinere drukwerk-oplages en kortere levertijden. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om hierop in te spelen. Veenman en Xerox investeerden beide in een succesvolle overgang van analoog drukken naar digitaal drukken. Het resultaat? Een nieuw generatie productieprinters die de toekomst weer kleur geeft. Zowel op het gebied van kwaliteit als qua winstgevendheid.

Bekijk ons assortiment productieprinters.

Grootformaat printers.
Nu voor iedereen weggelegd.

Heeft u regelmatig iets af te drukken op groot formaat? Denkt u dan eens aan een grootformaat printer in eigen huis. De tijd dat dergelijke printers alleen waren voorbehouden aan drukkerijen en copyshops is allang voorbij. Ze zijn duurzamer en betaalbaarder dan ooit. En ze laten zich zonder professionele kennis gemakkelijk bedienen. Is een grootformaat printer ook voor u interessant? Veenman rekent het graag voor u uit.

Bekijk ons assortiment grootformaat printers.

Ontwikkelingen en nieuws printers

Beveiligd printen met Xerox. Een veilige combinatie.

In de wereld van het "internet of things" is uw printer onderdeel van het internet. Vanwege dat simpele feit kan uw printer met steeds meer PC’s, smartphones en computers communiceren. Daarmee is de printer een integraal onderdeel van uw geautomatiseerde...

Lees meer

Veenman en verbruiksartikelen, hoe zat het ook alweer?

Om onze dienstverlening steeds meer te optimaliseren hebben wij de laatste maanden veel wijzigingen doorgevoerd in het bestelproces van verbruiksmaterialen voor uw printer(s) en multifunctional(s). Voor alle duidelijkheid hieronder een samenvatting van de...

Lees meer
 • Documentverwerking
 • Documentverwerking
 • Logo Goudappel
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade