010 - 284 6123 info@veenman.nl
Kodak i3400 scanner

De Kodak i3400 scanner is een rasechte A3 productiescanner, bedoeld voor locaties waar dagelijks vele duizenden papieren documenten moeten worden gescand: snel en doeltreffend. Deze krachtige scanner vormt de betrouwbare en productieve schakel in uw organisatie tussen papier en digitaal. Snel (tot 90 vel dubbelzijdig per minuut) en nauwkeurig dankzij software voor beeldoptimalisatie. Deze scanner kent de protocollen, zoals TWAIN en ISIS, voor snelle inpassing in bestaande applicaties, processen en documentenstromen.

Kodak i3400 scanner: de voordelen voor uw onderneming.

U wilt een productiescanner voor de digitale postkamer of voor een afdeling waar het dagelijkse werkaanbod van grote aantallen documenten snel en probleemloos moet worden verwerkt. Wisselende opdrachten met steeds weer andere papierformaten, -soorten en bestandsformaten vormen geen probleem, waardoor bijvoorbeeld complete klantendossiers in één keer kunnen worden gescand. De A3 scanner moet kwalitatief hoogwaardig werk leveren en zich eenvoudig laten bedienen. En de scanner moet bedrijfszeker functioneren, om de continuïteit in de digitale werkstromen te kunnen garanderen. De Kodak i3400 biedt deze en ook nog andere voordelen.

Kodak i3400 scanner: high-lights.
  • Zeer krachtige productiescanner, snel en betrouwbaar, altijd bereid om veel documenten correct te digitaliseren.
  • Met Perfect Page technologie voor beeldoptimalisatie die er onder meer voor zorgt dat digitale informatie ook weer snel kan worden teruggevonden.
  • Voorbereid op en dus snel inpasbaar in vele standaard- en maatwerkapplicaties, zodat u direct met deze Kodak scanner aan de slag kunt gaan.
  • Smart Touch voor activering van regelmatig voorkomende functies via één druk op de knop, om tijd te besparen en de kans op fouten te minimaliseren.
  • Robuuste constructie om continu te presteren.
Kodak i3400 scanner en Veenman.

Een productiescanner als de Kodak i3400 heeft een centrale plek in de informatievoorziening en -verwerking in uw organisatie. De adviezen van een expert op dit gebied helpen u om slimmer en efficiënter te werken. Veenman is die expert en biedt u bovendien professionele ondersteuning bij het stroomlijnen van processen en bij de installatie en implementatie van dit systeem, als ook de service tijdens de ‘levensloop’ van de productiescanner.

Specificaties Kodak i3400 scanner
  • High-level A3 productiescanner met USB 3.0 aansluiting.
  • Papierformaten van 63,5 x 63,5 tot 305 x > 500 mm (A3+).
  • Scansnelheid tot 50 enkelzijdige / 100 dubbelzijdige pagina’s per minuut zwart/wit (A4, 200 dpi).
  • Scansnelheid tot 90 enkelzijdige / 180 dubbelzijdige pagina’s per minuut kleur (A4, 200 dpi).
  • Documenteninvoer voor 250 vel.

Gedeeld