010 - 284 6123 info@veenman.nl

Eenvoudig

N

Maak optimaal gebruik van het uitgebreide en krachtige softwareplatform van ConnectKey en ervaar een ultieme gebruikservaring door de snelheid en mogelijkheden van een aanraakscherm met een intuïtieve interface. Het intuïtieve ontwerp is gebruiksvriendelijk, zodat u met minder klikken een opdracht kunt voltooien en uw productiviteit wordt verhoogd. ConnectKey stroomlijnt werkprocessen en informatiestromen in uw organisatie en stroomlijnt werkprocessen tussen uw organisatie en de buitenwereld. U maakt maximaal gebruik van de beschikbare apparatuur, werkt sneller en beter en u bespaart op de kosten.

Documentbeheer is sterk vereenvoudigd. Dat was eerst allemaal handwerk, maar verloopt nu helemaal automatisch. We hebben er geen omkijken naar.

Jos Vranken

Manager Procurement, Intertek Benelux

Slim

Met de ConnectKey technologie verwerkt u eenvoudig en snel documenten naar de cloud en beheert u de printer vanaf ieder device. Download diverse applicaties die uw werkproces vereenvoudigen, zoals Google Drive, MS Office 365 en Dropbox. Zo downloadt, deelt, print, scant, distribueert en vertaalt u documenten vanaf ieder device en vanaf elke locatie. Zo kunt u snel verder.

Veilig

~

De Xerox ConnectKey staat op nummer één wat betreft printer- en documentbeveiliging. Zo beveiligt Xerox ConnectKey op 4 niveaus en heeft een alles omvattende beveiliging voor alle systeemonderdelen en kwetsbaarheden van uw printer. Zo wordt uw vertrouwelijke informatie beschermd tegen aanvallen van buitenaf en binnenuit.

N

Inbreukbeveiliging – kwaadwillige aanvallen, proliferatie van malware en onbevoegde tot de printer worden voorkomen

N

Machinebeveiliging – wijzigingen in de systeemsoftware worden bijgehouden door ingebouwde beveiligingen en laten u weten wanneer deze plaatsvinden

N

Databeveiliging – documenten worden pas vrijgegeven zodra de juiste gebruiker bij de machine staat, zo wordt onbedoelde verzending van kritieke data voorkomen

N

Externe partnerschappen – hoog beveiligingsniveau in samenwerking met Cisco, Intel en McAfee

Persoonlijk

Op het platform van Xerox ConnectKey kunt u eenvoudig apps toevoegen, verwijderen en vervangen. De ConnectKey voldoet op deze manier altijd aan uw veranderende behoeften en uw medewerkers staan centraal met een systeem dat is aangepast naar individuele wensen. Zo wordt maximaal gebruikgemaakt van beschikbare apparatuur, werkt u sneller en effectiever en bespaart u op de kosten.

Bekijk één van onze nieuwe Xerox multifunctionele kleurenprinters en multifunctionele zwart-wit printers met Xerox ConnectKey

Wilt u ook slimmer werken?

Veenman heeft jarenlange ervaring op het gebied van documenttechnologie en maakt als geen ander de juiste vertaalslag voor uw organisatie.
Eén van onze specialisten neemt graag vrijblijvend contact met u op.

Gedeeld