010 - 284 6123 info@veenman.nl

De HP Designjet T7100 printer combineert een hoge productiviteit met een aanzienlijke kostenbesparing. Dit grootformaat product heeft een breed scala aan toepassingen waardoor er van eenvoudige CAD-tekeningen tot presentaties van topkwaliteit, in zwart-wit en kleur geprint kan worden.

HP DesignJet T7100 grootformaat printerDe HP Designjet T7100 produceert tot 165 A1-afdrukken per uur. Er kan geprint worden op verschillende media zonder een rol te vervangen. Dit wordt gerealiseerd dankzij de ondersteuning tot maar liefst drie mediarollen tegelijk. Dit stelt u in staat de printproductie te vereenvoudigen en versnellen.

De HP Instant Printing Pro software stelt u in staat te printen zonder driver. Gebruikers kunnen een afdrukvoorbeeld bekijken, bestanden bewerken en printen zonder het openen van toepassingen en aanpassen van driverinstellingen.

Kortom, de HP Designjet T7100 biedt u een supersnelle grootformaatprinter met de inktjet technologie printkwaliteit en bijzonder lage total cost of ownership.

Specificaties HP Designjet T7100
  • Tot 165 A1 afdrukken per uur zwart wit en kleur
  • Geschikt voor 2 – 3 mediarollen
  • Printresolutie tot 2400 x 1200 geoptimaliseerde dpi
  • Mediaformaat: A4 – A0
  • 6 inktkleuren

Gedeeld