010 - 284 6123 info@veenman.nl

De HP Designjet T920 ePrinter is een web-verbonden ePrinter met revolutionair gebruiksgemak. Werk productiever door de snelle verwerking van de printjobs.

HP DesignJet T920 grootformaat printerHet compacte systeem met stabiel onderstel creëert professionele A1 (kleuren)prints in 21 seconden van zeer hoge kwaliteit. Papierrollen kunnen snel en makkelijk vervangen worden doordat het laadmechanisme zich aan de voorzijde bevindt. Daarbij wordt de roluitlijning automatisch verzorgd. Het overzichtelijke draaibare kleuren touchscreen zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden door het bekijken van de printerstatus, printpreview en controle van de mediarol.

Naast de bekende opvangmand heeft de HP Designjet T920 ePrinter de beschikking over een uitvoer (stacker) voor circa 50 afdrukken. Dit maakt sorteren en afdrukken in grotere batches mogelijk. Door de doorzichtige afdekkap kan de gebruiker direct zien wat er geprint wordt.

Tevens heeft het systeem de beschikking over een USB-poort om rechtstreeks, zonder driver, te printen vanaf een USB-stick.

De HP Designjet T920 ePrinter is te verkrijgen met en zonder postscriptmodule. Als er regelmatig afgedrukt wordt vanuit Adobe Reader, Photoshop of Apple OSX, dan zorgt de postscriptmodule samen met de extra 320 Gb harddisk voor een perfecte en snelle verwerking van de bestanden. Let op, het is niet mogelijk om de HP Designjet Printer na aanschaf te upgraden met een postscriptmodule.

Met de HP Designjet T920 ePrinter heeft u volledige controle en produceert u snel hoogwaardige prints in een hoge resolutie.

Specificaties HP Designjet T920
  • Tot 120 A1 afdrukken per uur zwart wit en kleur
  • Geschikt voor 1 mediarol
  • Printresolutie tot 2400 x 1200 geoptimaliseerde dpi
  • Mediaformaat: A4 – A0
  • 6 inktkleuren

Gedeeld