Baltoro wint InterTech Technology Award

intertech-technology-awardPRINTING United Alliance heeft aangekondigd dat de Xerox Baltoro HF Inkjet Press de felbegeerde 2020 Printing Industries of America InterTech Technology Award heeft ontvangen.

Deze onderscheiding wordt uitgereikt als waardering voor de ontwikkeling van innovatieve technologieën, waarvan wordt verwacht dat ze een aanzienlijke impact zullen hebben op de grafische communicatie en aanverwante industrieën.

Complexe onderbouwing en claims waarmaken

“We zijn trots op deze award. Dit is geen gemakkelijke prijs om te winnen. Het indieningsproces vereist een complexe en gedetailleerde onderbouwing van de innovatieve en onderscheidende kenmerken van het product. En daarbij ook gebruikers die onderschrijven dat we al onze claims waarmaken”, aldus Wilco van Bezooijen, algemeen directeur van Veenman en Xerox.

“Ons doel is elk jaar technologieën in de schijnwerpers te zetten die de toekomst mede vormgeven”, zegt James Workman, Vice President Centrum voor Technologie en Onderzoek van PRINTING United Alliance. “Elke zomer bekijken de jury en ik de ingediende technologieën nauwkeurig, om de mate van innovatie en de mogelijke impact op onze industrie te beoordelen.”

De 10 USP’s van de Baltoro

baltoro-hf-inktjetpers

 1. Single-vendor design: Xerox’ exclusieve technologie van frame tot engine, aangedreven door eigen Xerox High Fusion W-serie printkoppen.
 2. Toonaangevende printbreedte: (35 cm / 13,76 inch) waardoor tot 100% hogere productiviteit mogelijk is dan bij directe concurrenten op boekblokken van 17 x 24 inch. Grootste velformaat en breedste printgebied in het CS-inkjetsegment voor productie.
 3. Ongeëvenaarde productiviteit: Een kleine footprint (de helft van de footprint van de concurrentie) en de snelste Simplex-productiviteit in zijn klasse.
 4. High Definition: 1200 x 1200 dpi met Signature IQ.
 5. Geautomatiseerde intelligentie: Een set realtime IQ Advanced Image Controls aangedreven door de exclusieve Xerox Full Width Array-scanner.
 6. Onbetwiste duurzaamheid: Geen externe, dure onderhoudsmiddelen – zoals linten en vloeistof – koelwater of persluchttoevoer vereist.
 7. Closed-loop: Real-time missing jet detectie en compensatie waardoor er geen missende banen ontstaan.
 8. Optimalisatie van kostenkwaliteit: Kleurcontrole binnen handbereik. Geautomatiseerd door middel van exclusieve Xerox-technologieën, zoals de geïntegreerde inline spectrofotometer.
 9. Uitgebreid assortiment media: Waaronder gewoon papier en offset gecoate papiersoorten – van 60 tot 270 g / m2 media.
 10. Award winnaar: Won de Printing Industries of America InterTech Technology Award 2020.
Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
 • Documentverwerking
 • Documentverwerking
 • Logo Goudappel
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade