010 - 284 6123 info@veenman.nl
voordelen HP PageWide revolutie in print

XONAR digitaliseert postkamer: minder tijdverlies, minder kosten

XONAR is met ruim 500 medewerkers Limburgs grootste aanbieder van jeugd- en opvoedhulp. Daarnaast biedt het opvang en hulp aan vrouwen met of zonder kinderen die in moeilijkheden verkeren en Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen.

Verloren arbeidsuren

De klassieke verwerking van de post bood geen structuur en geen uniformiteit, waardoor dit buitengewoon tijdrovend was. Poststukken gingen vaak heen en weer binnen de organisatie. Geregeld raakten documenten kwijt of bleven veel te lang in een postvak liggen. Ook het zoeken naar een binnengekomen stuk kostte veel tijd, gemiddeld zo’n vijf minuten. Behalve tijdverlies betekende dat ook een behoorlijke kostenpost aan verloren arbeidsuren: op jaarbasis meer dan tien uur zoeken per medewerker. Dit kan anders!

Veenman hielp hen de postkamer volledig te digitaliseren met een document management oplossing: dat werkt efficiënter én veiliger.

Door de oplossing van Veenman is er ruimte voor meer kwaliteit.

Almir Klacar

hoofd ICT, XONAR

Digitaliseren van binnenkomende post

Almir Klacar, hoofd ICT van XONAR: “De binnenkomende post wordt gedigitaliseerd en in het postregistratiesysteem geregistreerd. Hierdoor wordt alles nu veel sneller en efficiënter afgehandeld. Tegelijkertijd is het proces ook meer gestroomlijnd en komt de post meteen bij de juiste mensen terecht. Voorheen, toen we met fysieke postvakjes werkten, ging dat nog wel eens verkeerd.”

Alles wordt nu veel sneller en efficiënter afgehandeld. Tegelijkertijd is het proces gestroomlijnd en komt de post bij de juiste mensen terecht. Dit ging in het verleden wel eens verkeerd!

Almir Klacar

hoofd ICT , XONAR

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u weten wat Veenman voor u kan betekenen?
Neem contact op of laat uw gegevens achter.