010 - 284 6123 info@veenman.nl
touchscreen school

Touchscreens

Ga voor interactief en dynamisch lesgeven die de samenwerking tussen leerlingen stimuleert en het talent van individuele leerlingen ontwikkelt. De nieuwe generatie touchscreens hebben een hogere beeldkwaliteit, snellere reactiesnelheid, grotere kijkhoek, lagere eigendomskosten en een langere levensduur. Ook zijn de schermen eenvoudig te verplaatsen en in diverse formaten beschikbaar.

Viditouch

De Viditouch touchscreens gaan nu nog verder. Door de nieuwe touch technologie werkt u nauwkeuriger en ervaart u een superieure schrijfkwaliteit. De optical sensing camera’s werken op lichtsnelheid en door het matte scherm heeft u geen last van reflecties. De schermen zijn verkrijgbaar in Full HD/4K.

Ctouch

De Ctouch touchscreens zijn geschikt voor het interactief lesgeven. U ontwikkelt het talent van individuele leerlingen terwijl teamwork en kennisdeling tegelijkertijd worden gestimuleerd. De lesstof is door de gehele klas goed zichtbaar, is visueel aantrekkelijk en interactief. Het geluid is helder door de 80 watt JBL speakers. De touchscreens worden geleverd met standaard 7 jaar garantie en zijn verkrijgbaar in Full HD/4K.

mozaBook

Maak de lessen nog interessanter met veelzijdige illustratie, animatie en presentatie mogelijkheden. De werkboeken en de werkbladen kunnen op school- en nationaalniveau worden gedeeld. Dit bevordert het effectief werken.

Volgende generatie touchscreens

We bieden een grote mediabibliotheek met 3D simulaties voor alle schoolvakken. Dit verhoogt de kindbeleving waardoor de leerlingen spelend leren. We nemen u graag mee in de nieuwe generatie touchscreens.

Meer weten?

Neem dan contact op met Jeroen van de Wiel (jeroen.vande.wiel@veenman.nl)