Xerox® VersaLink® C7125
Multifunctionele Kleurenprinter

Multifunctionele kleurenprinters uit de Xerox® VersaLink® C7100-serie met Xerox ConnectKey technologie bieden feilloze betrouwbaarheid, naadloze integratie en geavanceerde productiviteit. De printer is gemakkelijk te bedienen via apps op het tabletdisplay. Ook heeft de Xerox® VersaLink® C7125 Multifunctionele Kleurenprinter uitgebreide beveiligingsfuncties tegen bedreigingen van buitenaf en biedt het een diversiteit aan opties om documenten af te werken.

Als marktleider en trendsetter in print- en informatielogistiek heeft Xerox het intelligente Xerox ConnectKey platform in haar (multifunctionele) printers ingebouwd. Met Xerox ConnectKey én het open (app) platform bent u in staat om vanuit de Xerox® VersaLink® C7125 Multifunctionele Kleurenprinter taken eenvoudiger, veiliger, sneller én slimmer uit te voeren. Aangevuld met de lokale dienstverlening van Veenman beschikt u met uw Xerox printer over alle opties om vandaag al klaar te zijn voor de wereld van morgen. Your Xerox. Simply connected by Veenman!

Xerox® VersaLink® C7125 Multifunctionele Kleurenprinter in het kort

 • Hoogwaardige multifunctionele kleurenprinter met een afdruksnelheid van maximaal 25 pagina’s per minuut zwart-wit en 25 pagina’s per minuut kleur.
 • Voorzien van aanpasbaar 7-inch touchscreen waarmee handelingen kunnen worden uitgevoerd, vergelijkbaar met de bediening vanaf een mobiele telefoon. Het reduceert het aantal stappen voor het uitvoeren van taken, door één enkele keer te tikken.
 • De snelle single-pass dubbelzijdige automatische originelendoorvoer, met snelheden tot 80 pagina’s per minuut, zorgt voor een optimale aansluiting op de digitale werkomgeving. Met behulp van optionele en intelligente scansoftware bent u in staat documenten volautomatisch te koppelen met uw workflow en applicaties.
 • Uitgebreide security-maatregelen voor controle op gebruikersrechten en bescherming van uw bedrijfsinformatie. Dit geeft minder risico op een datalek.
 • Alle VersaLink systemen voldoen minimaal aan de strengste en erkende duurzaamheidsnormen waaronder EPEAT en ENERGY STAR®.
BrochureBrochure Xerox® VersaLink® C71xx Multifunctionele Kleurenprinter

Altijd in verbinding met uw digitale werkomgeving

Xerox multifunctionele printers verbinden de fysieke en digitale wereld met apps en geavanceerde scanfunctionaliteiten, waardoor u informatie simpel, veilig en snel kunt digitaliseren en verwerken. Door het unieke Xerox ConnectKey platform voldoet de VersaLink C7125 dan ook aan de kantooreisen van nu en in de toekomst.

Xerox® VersaLink® C7125
Multifunctionele Kleurenprinter printer- en databeveiliging

Beveiliging is topprioriteit voor Xerox. Onze hardware, software en apps beschermen digitale gegevens terwijl u deze deelt via de cloud en mobiele apparaten. En dat wordt ook erkend door diverse gerenommeerde internationale onderzoekbureaus, waaronder International Data Corporation (IDC) en KeyPoint Intelligence, dé Industry Leaders in print security. Niet zo vreemd dus dat veel Fortune-500 organisaties, (semi)overheidsinstanties, banken, zorginstellingen en juridische dienstverleners werken met printers, SaaS-diensten, apps en software van Xerox.

Xerox werkt met een unieke 4-weg beveilingsmethodiek (voorkom – detecteer – beveilig – sterke partnerships) die uitgebreide, allesomvattende netwerk- en databeveiliging biedt voor alle systeemonderdelen en kwetsbaarheden. Mede dankzij de krachtige samenwerking met onder andere ConnectKey technologie, biedt dit een extra beveiligingsniveau via de partnerschappen met McAfee® en Cisco®.

Xerox® VersaLink® C7125
Multifunctionele Kleurenprinter specificaties

 • Tot 25 pagina’s per minuut in kleur en zwart/wit.
 • Automatische documenteninvoer voor 130 vel.
 • Scansnelheid tot 80 pagina’s per minuut.
 • Papierformaten 88,9 x 98,4 mm tot 297 x 431,8 mm.
 • 1 – 5 papierladen voor maximaal 5.040 vel.
 • Handinvoer tot 100 vel.
 • Papiergewicht: 60 – 256 grams.
 • Automatisch dubbelzijdig afdrukken.
 • Papieruitvoer tot 2.000 vel.

Offerte aanvragen

Xerox VersaLink en Veenman

Veenman kan u uitstekend adviseren over welke multifunctionele VersaLink kleurenprinter tot de beste resultaten voor uw organisatie leidt. Ook kunt u bij Veenman rekenen op professionele diensten bij installatie, netwerkimplementatie en aanvullende services van uw oplossing.

In ons werkveld is beveiligd omgaan met gevoelige informatie de sleutel tot vertrouwen. De oplossingen van Veenman op het gebied van beveiligd scannen en printen spraken ons direct aan.
- Daniel Bijl, SysteembeheerderBekijk Case: Dimence Groep

Aanverwante software

Een Xerox printer kan zóveel meer dan printen alleen!

Slimmer scannen
Direct scannen naar e-mail, applicatie of database? Ruim 80% van onze relaties ontdekten het al.
Lees meer

 

Print management
Het nieuwe printen! Voorkom een datalek en bespaar minimaal 15% op afdrukkosten.
Lees meer

Informatielogistiek
Documenten scannen, herkennen en automatisch verwerken? Maak van uw printer een administratieve duizendpoot.
Lees meer

Aanverwante diensten

Veenman, de ontzorgdienst van zakelijk Nederland

Mijn Veenman beheer
Storingen melden, toners bestellen… Met Mijn Veenman Beheer regelt uw printer het helemaal zelf.
Lees meer

Advies & Implementatie
Veenman vertaalt úw werkwijze in machines en software. En we zorgen ervoor dat het werkt en blíjft werken.

Supplies
Veenman ontzorgt u ook op het gebied van supplies, zoals toner en papier.
Lees meer

Printer styling
Een printer in uw eigen bedrijfskleuren? Of voorzien van een creatief ontwerp? Maak het samen met Veenman.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de veiligheid en efficiency van úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen

Beveiligd printen met Xerox. Een veilige combinatie.

In de wereld van het "internet of things" is uw printer onderdeel van het internet. Vanwege dat simpele feit kan uw printer met steeds meer PC’s, smartphones en computers communiceren. Daarmee is de printer een integraal onderdeel van uw geautomatiseerde...

Lees meer

Veenman en verbruiksartikelen, hoe zat het ook alweer?

Om onze dienstverlening steeds meer te optimaliseren hebben wij de laatste maanden veel wijzigingen doorgevoerd in het bestelproces van verbruiksmaterialen voor uw printer(s) en multifunctional(s). Voor alle duidelijkheid hieronder een samenvatting van de...

Lees meer
 • Documentverwerking
 • Documentverwerking
 • Logo Goudappel
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade