Beveiligd printen met Xerox. Een veilige combinatie.

In de wereld van het “internet of things” is uw printer onderdeel van het internet. Vanwege dat simpele feit kan uw printer met steeds meer PC’s, smartphones en computers communiceren. Daarmee is de printer een integraal onderdeel van uw geautomatiseerde werkprocessen. Een goede zaak, want deze connectiviteit en communicatie tussen devices geeft uw werknemers meer flexibiliteit en mobiliteit dan ooit tevoren. U hebt software die virussen en malware op uw computers onschadelijk maakt en indringers op uw netwerk detecteert. Maar zijn printers ook opgenomen in uw beveiligingsplan? Met Xerox is beveiligd printen altijd gegarandeerd.

Goed nieuws voor uw organisatie
Beveiliging is topprioriteit voor Xerox. Onze hardware, software en apps beschermen digitale gegevens terwijl u deze deelt via de cloud en mobiele apparaten. En dat wordt ook erkend door diverse gerenommeerde internationale onderzoekbureaus, waaronder International Data Corporation (IDC) en KeyPoint Intelligence, dé Industry Leaders in print security. Niet zo vreemd dus dat veel Fortune-500 organisaties, (semi)overheidsinstanties, banken, zorginstellingen en juridische dienstverleners werken met printers, SaaS-diensten, apps en software van Xerox.

Sterke partnerships & integratie
De Xerox (multifunctionele) printers, software en SaaS-diensten beschikken over de hoogste beveiligingsniveaus tegen hack- en andere aanvallen. Hiervoor werkt Xerox samen met twee van de grootste wereldspelers in security: McAfee en Cisco. Naadloze integratie met populaire SIEM-tools (Security Incident & Event Management) zoals McAfee ESM, LogRhythm and Splunk zorgt voor simpel beheer en rapportage van beveiligingsincidenten.

beveiligd printenXerox beveiliging in de dagelijkse praktijk
Elke Xerox® (multifunctionele) printer met ConnectKey® technologie, gebruikt een unieke holistische vierdelige benadering die absolute beveiliging biedt voor alle systeemonderdelen en kwetsbaarheden. De communicatie tussen Xerox devices en SaaS-oplossingen, zoals bijvoorbeeld Xerox Workplace Cloud, vindt plaats op het hoogste beveiligingsniveau.

De 4 beveiligingskenmerken van Xerox:

1. Voorkom
Een uitgebreide verzameling functies voorkomt kwaadwillige aanvallen, proliferatie van malware en onbevoegde toegang tot de printer. Of dit nu via verzonden data of rechtstreeks bij de MFP gebeurt, alle toegangspunten worden beveiligd.

2. Detecteer
Een uitgebreide firmwareverificatietest, ofwel tijdens het opstarten* ofwel geactiveerd door bevoegde gebruikers, waarschuwt als er schadelijke wijzigingen op de printer worden gedetecteerd. McAfee® Whitelisting technologie controleert voortdurend op schadelijke malware en voorkomt automatisch dat deze wordt uitgevoerd. De geïntegreerde Cisco® Identity Services Engine (ISE) detecteert automatisch Xerox® machines op het netwerk en classificeert ze als “veilige printers” binnen het beveiligingsbeleid. Xerox multifunctionele printers (MFP’s) interageren met de toonaangevende platforms McAfee® DXL en Cisco® pxGrid. Bedreigingen worden hierdoor bij hun bron geneutraliseerd op het moment dat ze zich voordoen.

3. Beveilig
Specifieke daarop gerichte functies, voorkomen bedoelde of onbedoelde verzending van kritieke data naar onbevoegde partijen. Documenten worden pas vrijgegeven zodra de gebruiker voor wie ze bestemd zijn, zich bij de printer aanmeldt en ook gescande informatie wordt beschermd tegen onbevoegde gebruikers.

4. Externe partnerships
ConnectKey technologie biedt extra beveiligingsniveau via onze partnerschappen met McAfee® en Cisco®. We kwalificeren onze prestaties op basis van internationale normen met certificeringen zoals Common Criteria en FIPS 140-2 om te garanderen dat onze machines aan de hoogste normen van beveiliging voldoen.

Your Xerox. Simply & secure connected by Veenman
De snelle transitie naar thuiswerken en het werken met cloud- en SaaS-oplossingen vraagt om een gedegen aanpak. Maar ook om een betrouwbare partner met een sterk merk die zorgt voor optimale inrichting van uw (print en scan) omgeving. Daarmee wordt beveiliging op het hoogste niveau gegarandeerd.
Onze ervaren projectmanagers en specialisten zorgen voor de juiste begeleiding en implementeren elke gekozen oplossing zodanig, dat ook onbewuste datalekken door medewerkers maximaal worden voorkomen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?
Wilt u ook klaar zijn voor de toekomst en de beveiliging van uw print- en scanomgeving optimaal inrichten? Onze specialisten brengen graag de verbeterkansen binnen uw organisatie in kaart. Als u onderstaand contactformulier invult, nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade