Infographic: Zwerfinformatie maakt meer kapot dan je lief is

De uitdaging voor organisaties in 2017. Eén klein foutje kan namelijk al desastreuze gevolgen hebben voor uw organisatie. Welke gevolgen dat kunnen zijn leest u onder andere in de infographic zwerfinformatie.

Elke organisatie staat voor de uitdaging om de informatieveiligheid te waarborgen. Investeren in security-technologie ligt dan voor de hand. Maar als medewerkers ‘onbewust onbekwaam’ met de risico’s omgaan, helpt zelfs de meest geavanceerde technologie niet. Reden genoeg om verder onderzoek te doen naar de bedreiging en oorzaak van informatieveiligheid.

Zwerfinformatie

We leven in een tijdperk van digitale transformatie met een explosie van informatie. Dat wilt u in de hand hebben, zowel vanuit de informatiemanagementkant, de beheerkant als vanuit de gebruikerskant. Als één van deze facetten niet goed is ingeregeld, worden er omwegen gezocht voor de omgang met informatie. En zo ontstaat zwerfinformatie. Zwerfinformatie is een symptoom van de manier waarop mensen met informatie omgaan.

Veenman Infographic Zwerfinformatie

Meer weten over zwerfinformatie?

Hoe bewust zijn medewerkers zich van zwerfinformatie? Wat doen organisaties om het bewustzijn te vergroten? In het rapport Zwerfinformatie presenteren we de oorzaken, risico’s en tips om zwerfinformatie te voorkomen. Download het rapport.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade