Xerox wint twee Buyers Lab PaceSetter Awards

Xerox heeft twee Keypoint Intelligence’s Buyers Lab PaceSetter Awards gewonnen voor Managed Print Services (MPS) en Business Process Services (BPS). Hiermee is ze het enige bedrijf dat meerdere prijzen heeft gewonnen.

Managed Print Services

Voor Managed Print Services benadrukt Keypoint specifiek de drive om organisaties, variërend van MKB tot multinationals, te helpen bij het optimaliseren van hun print- en documentmanagement. Ze erkennen Xerox’ uitstekende werk dat verdere digitale transformatie mogelijk maakt.

Automatiseren van bedrijfsprocessen

Voor Business Process Services benadrukt Keypoint de uitzonderlijke kracht van IWS, in combinatie met alle digitale diensten die gericht zijn op het automatiseren van bedrijfsprocessen, personalisatie- en communicatiesoftware, contentbeheer en andere digitaliseringsdiensten.

Thuiswerken mogelijk maken

Het voorzien in de behoeften van thuiswerkers – vooral in deze moeilijke tijden – is ook een belangrijke onderscheidende factor. De laatste onderscheidende factor is de FedRAMP-gecertificeerde status. Deze certificering is voorbehouden aan weinig leveranciers en onderstreept Xerox’ leiderschap op dit gebied, o.a. door naleving van de cloudbeveiligingsvereisten en -normen van de overheid.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade