Crown Van Gelder verwelkomt Veenman

Vanuit een langlopende relatie delen Veenman en Crown Van Gelder de liefde voor papier. Crown Van Gelder maakt sinds 1896 papier in Velsen en Veenman bedrukt en verkoopt dit sinds 1919. Niet alleen delen de bedrijven een rijke achtergrond als het gaat om de historie van hun beider bedrijven, tevens onderschrijven beide bedrijven het belang van het vooruitkijken naar de toekomst.

Zoals elk bedrijf kende ook Crown Van Gelder in het verleden mindere tijden. Echter met de komst van Andlinger & Company in 2015 richt het bedrijf zich continu op het verbeteren van processen en ontwikkelt Crown Van Gelder zich verder als aanbieder van kwaliteitsproducten in gedifferentieerde nichemarkten.

Anno 2016 is het een bedrijf met 2 papiermachines, dat circa 100 papiersoorten aan zo’n 150 afnemers wereldwijd levert. Veenman was dan ook vereerd met de uitnodiging om met een select gezelschap een rondleiding te krijgen in de fabriek. De bevlogen uitleg van zowel Jos de Vries (Inkoper) als John Hermsen (Performance manager) gaven een goede inkijk in de dagelijkse operatie van een papierfabriek. Oordoppen waren nodig! De indrukwekkende machines en de ingenieuze transport methode over de vloer deden ons verbazen. Veenman en Crown Van Gelder werken voornamelijk samen op het vlak van de managed print service faciliteiten.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade