Touchscreens uit voorraad leverbaar

Touchscreens uit voorraad leverbaar

Op zoek naar interactieve touchscreens? Veenman levert ze gewoon uit voorraad. Het wereldwijde tekort aan chips kan nog zeker twee jaar aanhouden, zo vrezen grote chipfabrikanten. Dit betekent ook dat er een tekort is of gaat komen op touchscreens. Wilt u binnenkort uw touchscreens vervangen of uitbreiden? Dan is snelheid geboden. Veenman heeft als specialist in de zakelijke markt en het onderwijs diverse A-merken touchscreens nog wél op voorraad.

touchscreen-1De traditionele flipover, het whiteboard of schoolbord, wie gebruikt ze nog? In ons moderne leven zijn interactieve touchscreens en slimme software zoals bijvoorbeeld MS teams, niet meer weg te denken. Veenman helpt organisaties en scholen met de inrichting van een moderne werk- en lesomgeving. Daarmee stimuleren we interactiviteit, productiviteit en betrokkenheid tijdens vergaderingen, workshops, trainingen en uiteraard de lessen. Als merkonafhankelijke leverancier adviseren wij u graag welk type en model touchscreen met bijbehorende software en accessoires het beste bij uw organisatie past. En ook hoe de bijbehorende software wordt omarmd door de gebruikers en soepel wordt geïntegreerd in uw werkproces. Eerst zien, dan geloven? Wij overtuigen u graag tijdens een demonstratie.

De door Veenman geleverde kwaliteit en service is erg goed. Belangrijker nog is dat we met de nieuwe touchscreens onderwijskundig ook een stap vooruit kunnen zetten.

Jan van der Veen, Bovenschools ICT Coördinator Facilitair bij Stichting Quadraten

Kwalitatief hoogstaande touchscreens voegen beleving toe. De touchscreens worden geselecteerd op hun kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid en afgestemd op uw behoeften. De scherpe 4K resolutie trekt de aandacht en helpt in het overtuigen van wat u wilt overbrengen. Uiteraard zijn onze schermen ook prima geschikt voor videovergaderen.

Demonstratie, advies & implementatie

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en toepassingen van het inrichten van een meeting room, trainingsruimtes of klaslokaal. Met ons montageteam zorgen wij er bovendien voor dat alles er strak staat, uw mensen getraind worden en alles gegarandeerd goed werkt. Wij overtuigen u graag tijdens een demonstratie. Deze vraagt u eenvoudig aan via onderstaande formulier.

Gratis demo of meer informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade