NEN bespaart, en niet alleen op het milieu

NEN, het Nederlands Normalisatieinstituut dat Nederland al bijna 100 jaar vertegenwoordigt in alle Europese en wereldwijde normalisatienetwerken, wilde als milieubewuste organisatie zijn ecologische voetafdruk verkleinen en duurzaam opereren. Daarom ging het instituut samen met partner Veenman op zoek naar een efficiënte manier om het jaarlijkse afdrukvolume van 1,5 miljoen pagina’s terug te brengen tot acceptabele proporties.

Niet klakkeloos afdrukken

Om het aantal afdrukken te verlagen, wilde NEN dat de 280 medewerkers op het hoofdkantoor in Delft niet meer klakkeloos van alles afdrukten. Hiermee moest niet alleen het afdrukvolume dalen, maar wilde het bedrijf ook kosten besparen en minder energie verbruiken.
“We zien Veenman als partner, en zeker niet alleen als leverancier. Hun service is uitstekend. Technische problemen worden vrijwel meteen opgelost zodat de workflow niet wordt onderbroken. Bovendien geven ze altijd nuttig advies over nieuwe imaging-oplossingen of trends, dus ik word goed op de hoogte gehouden.”

Omdat het bedrijf behoorlijk wat vertrouwelijke informatie in huis heeft, maakte Edwin zich zorgen dat afgedrukte documenten die bij apparaten bleven liggen, in verkeerde handen terecht kwamen, intern of – nog erger – extern.

We moesten weer grip krijgen op afdrukken. Niet alleen qua afdrukvolumes, maar ook voor wat betreft de beveiliging van documenten.

Grip op kosten en veilig

Dankzij Kofax Equitrac® beschikt NEN nu over volledig inzicht in de afdrukactiviteiten. Het bedrijf heeft meer grip op de documentkosten en een veel betere beveiliging. Dit zorgt voor minder druk op de IT-budgetten, een voordeel voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties.
Lees meer over de oplossing voor NEN (pdf)

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook úw veiligheid en efficiency kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade